Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

374 m2 hus til leje i 2680 Solrød Strand

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2497861
  • Hus
  • 374 m2
  • 35.000 kr.
  • 105.000 kr.
  • 35.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til leje, Solrød Strand, Hulvejen , Solrød Strand

Denne 374 kvm store bolig byder på en lang liste at skønne og lækre detaljer.

Villaen er arkitekttegnet og opført i 2010, her er ingen detaljer eller materialevalg overladt til tilfældigheden. I 2022 er der installeret luft-til-vand varmepumpe samt solceller, så varme forbruget er helt i bund. Gulvarmen sikrer en skøn varmefordeling i hele boligen.

Boligen byder på hele 3 gode soveværelser, 1 masterbedroom med terrasse, stor stue, stor spisestue med dobbeltsiden gaspejs ud imod et rummeligt køkken. Køkkenet er skabt af Jacob Jensen og indbyder til store middage med hele 3 ovne. Derudover er der et gæstetoilet, 2 store badeværelser, heraf et med spa, bryggers samt en fantastisk gildesal der har adgang til en 38 kvm stor terrasse.

I spisestuen er der åbent til kip, store vinduespartier, hvilket giver en fantastisk rumfølelse, samtidigt er der tænkt på akustikken i hele huset, så der er en behagelig akustik alle steder.

Boligen har lækkerier som Indbygget Bose anlæg med skjulte ledninger, solceller, dobbeltsidet gaspejs, spabad, aircondition i masterbedroom, central støvsuger, vasketøjsskakt samt gulvvarme.

Udenfor huset har man flere terrasser med hyggelig belysning, blandt andet en med udekøkken og Bose højtalere. Der er desuden en stor dobbeltgarage samt opbevaringsrum på i alt 66 kvm.

Område
Ejendommen er beliggende på en 1812 kvm stor naturgrund kun et stenkast fra Køge bugt.

Information og data

Dette hus til leje ligger på Hulvejen , Solrød Strand i Solrød Strand. Solrød Strand har postnummeret 2680, og ligger i kommunen Solrød, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 374 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 35.000 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 105.000 kr.


Lignende boliger