Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

143 m2 hus til salg i 5300 Kerteminde

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2495871
  • Hus
  • 143 m2
  • 518 m2
  • 6
  • 5.575.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Kerteminde

Fra denne klassiske, stilfulde og arkitekttegnede villa skal I blot gå to hundrede meter for at komme til stranden. Og I skal ikke krydse store veje for at komme til vandet. Der er et par hundrede skridt længere til centrum af Kerteminde med alle fristelserne, så det er en sand drømmebeliggenhed, der her byder sig til. I bor tæt på det hele, så I altid fornemmer og hurtigt kan gå en tur til fiskerihavnen og jollehavnen eller måske til byens berømte fiskerestaurant, der ligger på kajen. Tennisbanerne befinder sig ligesom skoven og parken indenfor to hundrede meter og den prestigefulde golfklub Great Northern, som er kendt vidt og bredt omkring, ligger bare to en halv kilometer fra indkørslen. Børnene kan gå til skole og sport uden at få sved på panden. Der er også mulighed for at benytte en friskole, der ligger seks kilometer væk. Og når I skal gå en afslappende tur, er der ganske kort afstand til parken, som fortsætter direkte ud i skoven, så man selv kan vælge, om turen skal være kort eller lang.

Huset matcher beliggenheden i herlighedsværdi, da I får en stor bolig i to plan plus kælder med vinkælder, billardstue, vaskerum og flere andre disponible rum. I stueplan er der de mest pragtfulde opholdsrum, som man kan tænke sig med den lyse tilbygning som prikken over i'et. Den er tegnet af Harrebeks Tegnestue og er med vinduer på alle sider, så lysindfaldet er massivt. Det er nærmest som om, alt det grønne kommer direkte ind i boligen. Bemærk også tilbygningens markante og meget flotte kobbertag, der er formet kunstfærdigt som en napoleonshat. På den ene side af tilbygningen er der dobbeltdør til terrassen, og til den anden side ligger den helt åben til en højloftet stue med åbent køkken og franske døre ind til endnu en stue eller et kontor. Mellem de to stuer er der en gennemgående pejs, som kan ses og nydes på begge sider.

Store dele af huset er renoveret fra[xxxxx]med materialer af høj kvalitet. Der er således anvendt mahogni flere steder, og der er Vola-armatur i køkken og badeværelset, hvor sidstnævnte er renoveret i 2018. Endvidere er der i stueplan et mindre værelse lige ved entréen, der er oplagt at benytte som gæsteværelse, eller måske til kontor. Ovenpå er der badeværelse med travertin-gulv og tre skønne værelser. Fra det største er der udgang til en lille altan. Huset opvarmes med fjernvarme. Og haven er med sine 518 kvadratmeter overkommelig af større og nem at passe i hverdagen. Terrasserne er anlagt i 2010 og belagt med lækkert teaktræ, så kvalitetslinjen også slår igennem udenfor. Garagen fik nyt tag og loft i 2021, og der ligger en pæn stenbelægning flere steder på grunden, der i øvrigt er prydet med enkelte træer som avnbøg og æbletræ. I øvrigt kan I få plads til både trampolin og højbede på grunden, ligesom de mindste kan lege og tumle på plænen.


Dette hus til salg ligger på Skyttegade i Kerteminde. Kerteminde har postnummeret 5300, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 143 m2 fordelt på 6 separate værelser. Grundarealet er 518 m2. Boligen er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 5.575.000 kr..