Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

218 m2 hus til leje i 2840 Holte

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2495339
  • Hus
  • 218 m2
  • 7
  • 36 måneder
  • 44.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til leje, Holte, Søvej

Helt fantastisk og unikt hus direkte til Søllerød Sø.

Huset er totalrenoveret i luksuriøse materialer af høj kvalitet igennem hele huset. Huset er unikt beliggende direkte til søen med privat badebro og direkte adgang til vandet.

Huset fordeler sig over tre plan og er på i alt 319 etagemeter. Husets stueplan har tre stuer og et åbent køkken med opholdsområde. Køkkenet er i en høj kvalitet og udfærdiget med alle nødvendige hårde hvidevarer. Der er åben forbindelse mellem stuerne men også mulighed for at adskille dem. Fra køkkenet er der direkte udgang til stor terrasse mod haven og udsigt over vandet. Der er en stor markise til at overdække terrassen og faste varmelamper. Der er en dejlig udsigt til vandet og et godt privatliv.

Husets første sal består af fire soveværelser i varierende størrelser og to badeværelser. Det primære soveværelse har masser af garderobeplads, eget badeværelse og udgang til altan mod vandet.

Husets nederste plan består af flere rum med forskellige muligheder for anvendelse og indretning. Det ene rum har direkte adgang og udsigt til haven, mens andre bruges som hjemmekontor og til opbevaring. Her er yderligere et badeværelse samt et lille tekøkken. Der er også vaskefaciliteter i det nederste niveau og direkte adgang fra haven.

Husets udendørsarealer er meget private og attraktive. Der er en privat garage og yderligere parkeringsmuligheder foran den. Der er flere terrasser rundt om huset og en stor græsplæne ud mod søen. Haven har en privat fodboldbane af kunstgræs i halv størrelse af en tennisbane. Banen er professionelt etableret, indhegnet og kan bruges til flere formål.

Kan ikke lejes som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inkluderet i huslejen.

Information og data

Dette hus til leje ligger på Søvej i Holte. Holte har postnummeret 2840, og ligger i kommunen Rudersdal, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 218 m2 fordelt på 7 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Lejeperioden er 36 måneder. Boligen er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 44.000 kr. per måned.


Lignende boliger