Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

134 m2 hus til salg i 6771 Gredstedbro

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2490602
  • Hus
  • 134 m2
  • 5
  • 1.648.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Gredstedbro

Nu er der mulighed for en naturskøn beliggenhed med kig til Kongeåen i landsbyen Vilslev. Her er mulighed for at leve livet i rolige og ugenerte omgivelser, men stadig kort afstand til skole, indkøb og fritidsinteresser i Gredstedbro. Velkommen til!


Boligens 134 m2 kvadratmeter i ét plan, tegnet af Give Huset, er udnyttet til fulde, og I finder et gennemgående pænt og familievenligt stilvalg i form af rustikloft, lyse vægfarver og et hyggeligt samtalekøkken. Matriklen rummer desuden en carport med skur på 34 m2.

En pæn klinkebelagt entré er klar til at tage imod gæsterne. Herfra får vi adgang til villaens første badeværelse og køkken-alrummet. I åben forbindelse med alrummet ligger opholdsstuen, hvorfra der er en skøn udsigt over de landlige omgivelser.

Planløsningen byder desuden på en forældreafdeling bestående af soveværelse med walk-in og egen adgang til husets andet badeværelse. I modsatte ende af huset ligger de resterende 2 værelser og bryggerset, som alle tilgås fra køkkenet.

Udenfor boligens opholdsmiljø venter der en flisebelagt terrasse. Herudover er haven primært udlagt i græs med enkelte træer og buske, hvilket gør den nem at holde i et oftest omskifteligt vejr. Fra haven er der ligeledes en smuk udsigt ned til Kongeåen og ud til diget, som kun få ejendomme i området kan bryste sig af.

Har du nogle yderligere spørgsmål, eller ønsker at booke en fremvisning, sidder vi klar på tlf. [xxxxx]. Vi ses!


Dette hus til salg ligger på Sønderbyvej i Gredstedbro. Gredstedbro har postnummeret 6771, og ligger i kommunen Esbjerg, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 134 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.648.000 kr..