Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

102 m2 rækkehus til leje i 8600 Silkeborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2478395
  • Rækkehus
  • 102 m2
  • 3
  • 8.695 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Rækkehus til leje, Silkeborg

Arkitekttegnet villa beliggende i det attraktive Sejs-Svejbæk
Vær opmærksom på at i nogle af boligerne, er der stengulv og i andre er der trægulve! Denne bolig har trægulve. Husene er opført i 2011 og er beliggende i det attraktive Sejs-Svejbæk. Herfra er det nemt at komme til skole, indkøbsmuligheder mm. og man har nem og tæt adgang på den skønne natur området tilbyder.
Herudover er der få minutters transport til Silkeborg Centrum, som tilbyder næsten alt hvad man kunne have lyst til.
Huset byder en velkommen i en dejlig lys entre med glaspartier fra gulv til loft ud til terrassen samt en god garderobe.
Eksklusivt lyst køkken med hvide elementer, lysegrå klinker og loft til kip.
Fra køkken-alrummet er der udgang til terrasse, bryggers, værelse og gang. Stuen er ligeledes med loft til kip og med flot lysindfald fra karnappen. Også fra stuen er der udgang til den skønne sydvendte terrasse. Fra stuen en mellemgang til lyst minimalistisk badeværelse med hvidt element og bruseniche samt lyst soveværelse.
Tilhørende lukket have med muret halvmur rundt om terrassen.
Det giver en hyggelig stemning på terrassen.
Yderligere fælles parkering og tilhørende redskabsrum.

Plantegning og billeder er vejledende og viser materialer i boligen.


Dette rækkehus til leje ligger på Julsøvej i Silkeborg. Silkeborg har postnummeret 8600, og ligger i kommunen Silkeborg, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 102 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for rækkehuset er 8.695 kr. per måned.