Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

57 m2 fritidshus til salg i 5390 Martofte

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2478345
  • Fritidshus
  • 57 m2
  • 864 m2
  • 3
  • 2.100.000 DKK

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Fritidshus til salg, Martofte

Dunhammeren 75 befinder sig på den skønneste naturgrund, som stort sig passer selv og altid ser fantastisk ud, som den ligger der som en integreret del af omgivelserne. Grunden ligger i tredje række fra vandet, så I kun skal tilbagelægge ganske få skridt for at komme til stranden og det fristende badevand med sandbund. Vandet befinder sig i nem slåbrokafstand, så strandture ikke behøver blive planlagte projekter. Man går bare derned, når der opstår behov for en dukkert eller en sejltur med jollen, ligesom I kan sætter jer et øjeblik på bænken ved vandet og indstille blikket på uendeligt eller nyde en medbragt mokkadrik. Bagefter går I hjem igen og slår jer ned på en af de to terrasser. Den ene er overdækket og med indgang til stuen, og den anden ligger mellem hovedhuset og annekset. Terrasserne har plads og beliggenhed til både den daglige hygge i loungemøbler og til opdækning af det lange frokostbord, når familie og venner inviteres på besøg i disse afslappende og på alle måder fantastiske omgivelser, hvor de ikke vil hjem fra igen. I de tilfælde er det praktisk med et anneks, der kan bruges til gæster og mange andre formål. Begge terrasser er anlagt i 2021 og fremstår flotte og indbydende.

Huset er velholdt og med en hyggelig indretning. Her er to værelser med to sovepladser i hver. Desuden er der plads til senge i annekset. I får et pænt badeværelse og et opholdsrum med stue og køkken i åben forbindelse, ligesom der er fløjdøre ud til terrassen, der er overdækket på det første stykke og med resten liggende under åben himmel. I får loft til kip, så rumoplevelsen med 3,29 meter til højeste loftspunkt er dejlig og med masser af lysindfald. Taget blev renset og malet i 2021, og der er meget praktisk og fornuftigt installeret en varmepumpe, så det er nemt at regulere temperaturen på alle årstider. Huset fremstår klar til at blive taget i brug.

Beliggenheden her nær vand og midt i den grønne natur med rigt fugleliv er perfekt til afslapning. I kan nyde stilheden på grunden og gå lange ture i omgivelserne. Der er også muligheder for at tage på udflugter til Fyns Hoved eller andre spændende steder her på fantastiske Hindsholm, der har uendeligt meget at byde på. Udover de mange spots ved vandet og smalle tanger er der også jættestuer, hvor man kan tage på eventyr med stearinlys eller lommelygter, når man udforsker de fem tusinde år gamle huler. Den største på Fyn og en af de ældste i Danmark ligger her i Martofte og hedder Snavehøjen. I har heller ikke langt til vidunderlige og meget populære Kerteminde, der befinder sig cirka tretten kilometer fra jeres fritidshusadresse. Her kan I spise på de lækre fiskerestauranter, tage et slag golf på en internationalt anerkendt bane eller bare daske rundt i byens stræder og nyde cafélivet eller kigge indenfor på gallerierne. Afstanden fra fritidshuset til Odense er 27 kilometer.

Denne bolig til salg ligger på Dunhammeren i Martofte. Martofte har postnummeret 5390, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 57 m2 fordelt på 3 separate værelser. Grundarealet er 864 m2. Den er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen for boligen er 2.100.000 kr..

Lignende boliger

Lignende søgeresultater