Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

159 m2 hus til salg i 6780 Skærbæk

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2463358
  • Hus
  • 159 m2
  • 6
  • 975.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Skærbæk

Ribe Mæglerne har nu fået fornøjelsen af at sælge denne villa, som har en fremragende planløsning med minimal spildplads, hvor der er plads til hele familien. Velkommen til!


Ejendommen præsenterer sig med en pæn facade i røde sten, hvide vinduer og sort eternittag fra 2017. Boligen rummer alt 159 kvadratmeter, og byder på hele 4 værelser samt en god placering centralt i Brøns. Takket været nuværende er boligen særdeles velholdt, og har en smuk have. Det skal endvidere nævnes, at her er fjernvarme.

Indretningen byder på en pæn entré med gæstetoilet, hvor flere gæster nemt kan tilgå boligen i fællesskab. Herfra får vi adgang til stue, køkken samt værelsesafdelingen med de 4 værelser, der ligger samlet med badeværelset i den ene ende af huset.

Vinkelstuen fungerer som kombineret spise- og opholdsstue med god plads til hele familien. Her er også indsat luft-luft varmepumpe. Køkkenet med spiseplads er fra omkring 1999. Hertil kommer villaens bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Haven er velanlagt med en masse buske, bede og træer, som ligeledes sørger for at udendørsarealerne ligger privat og ugeneret. I haven kan de grønne fingre, med andre ord, få frit spil. Desuden er der to flisebelagte terrasser og en havedam.

Boligen er beliggende for enden af en lukket villavej, og er derfor ideel og tryg for børnefamilier. Tæt ved boligen ligger byens børnehave, og til de større børn er der en sikker cykelsti fra Brøns til Skærbæk. Der er kun 5 kilometer til Skærbæk, som byder på mulighed for indkøb, aktivitetscenter, offentlig transport og meget, meget mere.

Har du nogle yderligere spørgsmål, eller ønsker at booke en fremvisning, sidder vi klar på tlf. [xxxxx]. Vi ses!


Dette hus til salg ligger på Højbjergsvej i Skærbæk. Skærbæk har postnummeret 6780, og ligger i kommunen Tønder, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 159 m2 fordelt på 6 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 975.000 kr..

Lignende boliger