Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Reserveret - Lejlighed i halvt byhus i Øgaderne, Aarhus C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2454214
  • Lejlighed
  • 94 m2
  • 1
  • 9.800 kr.
  • Rapportér fejl

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Lejlighed til leje, Århus C

Øgadekvarteret i Aarhus centrum er et af de mest eftertragtede kvarterer. Her findes bl.a. små hyggelige byhuse med masser af charme, hyggelige haver og baggårde, universitetsparken, Børnenes Jord, kulturhus mm.
Øgaderne ligger helt i centrum af Aarhus og derfor i gåafstand til det meste, men størstedelen af trafikken ledes ikke denne vej. Der er tale om et roligt kvarter midt i byens puls.
I et af de hyggelige byhuse på [xxxxx], findes denne unikke lejlighed, der udgøres af et halvt byhus. Fra lejligheden er der direkte adgang til en fantastisk, lukket og privat have, der deles med ejendommens anden beboer.
Indgang til lejligheden sker via Aarhus’ måske smukkeste og mest originale opgang med utrolige, håndmalede malerier på både loft og vægge.
Fra opgangen er der direkte adgang til lejlighedens stue, som ligger i åben adgang til køkkenet. Her er smukke afhøvlede trægulve, hvidmalede vægge og lofter og god plads til både spiseafdeling og sofaarrangement.
Selve køkkenet er med træelementer i en varm farve og med flot stålbordlade. Køkkenet indeholder det nødvendige i hårde hvidevarer.
Fra køkkenet er der nedgang til underetagen via en flot malet blå vindeltrappe, som ender ud i et godt, lyst værelse med udgang til haven. I værelset er der klinker på gulvene og skabsarrangement.
Herfra en dør til et fælles bryggers, der deles med overboen, som indeholder både vaskemaskine og tørretumbler, og adgang til lejlighedens badeværelse med brus. Badeværelset er opført med et malet betongulv, en flot porcelænsvask og hylder i mørkt træ.
Selve haven er et kapitel for sig. Haven består af flere områder. Bl.a. en lukket, grøn have nederst, en hyggekrog under halvtag og plæne/terrasse op mod huset.
Lejligheden udlejes snarest og kan lejes for en nærmere agftalt periode, dog min. 1 år.
Forbrug betales ud over huslejen.
Depositum: 3 måneders leje

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

Denne lejelejlighed ligger på hjelmensgade i Århus C. Århus C har postnummeret 8000, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 94 m2 fordelt på 1 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 9.800 kr. per måned.

Lignende boliger