Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

208 m2 hus til salg i 6771 Gredstedbro

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2448871
  • Hus
  • 208 m2
  • 8
  • 1.648.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Gredstedbro

På en rolig og lukket villavej i Gredstedbro finder vi denne herlige villa, hvor der løbende er foretaget opdateringer af blandt andet køkken-alrum, stue og bryggers. Velkommen til!


Fra adressen er der kort afstand til indkøb og offentlig transport såvel som skole og pasningsmuligheder, hvilket gør det nemt at klare hverdagens praktiske gøremål.

Villaen er opført i 1973, og byder på hele 208 m2 bolig fordelt i to plan samt en indbygget udestue, som også er inddraget i boligen. Matriklen rummer ydermere en fin garage, hvorfra man tørskoet kan tilgå husets bryggers.

Det er i høj grad en familievenlig indretning, som i stueplan byder på en lys entré, der leder ud til kontor, værelse, retro badeværelse med badekar, bryggers og køkken-alrum. Det er ligeledes i entréen at trappen op til førstesal befinder sig. I åben forbindelse med alrummet ligger boligens lyse stue.

Førstesalen byder på en repos, som leder ud til 5 værelser og et badeværelse. Fra det største af værelserne er der udgang til altan.

En god del af haven er udlagt i græs, og byder op til et boldspil eller to på de lune sommeraftener, hvor der også kan slappes af på den flisebelagte terrasse med udgang fra alrummet.

Lyder denne rummelige villa som noget for jer? Tøv ikke med at booke en fremvisning hos Ribe Mæglerne på tlf. [xxxxx]. Vi ses!


Dette hus til salg ligger på Lucernemarken i Gredstedbro. Gredstedbro har postnummeret 6771, og ligger i kommunen Esbjerg, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 208 m2 fordelt på 8 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.648.000 kr..