Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

129 m2 hus til salg i 6760 Ribe

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2447762
  • Hus
  • 129 m2
  • 5
  • 1.848.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Ribe

Ribe Mæglerne kan nu præsentere denne fine udlejningsejendom med 2 lejligheder i [xxxxx] midt i Ribes hyggelige bykerne.


Ejendommen kan dateres tilbage til 1890 og rummer 129 m2 fordelt på 2 lejemål. Det skal tilmed nævnes, at boligerne varmes op med fjernvarme.

Entréen i stueplan er praktisk indrettet med udgang til gårdhave samt adgang til lejligheden i stueplan og trappe op til lejligheden på 1. sal.

Lejlighed i stueplan - Udlejet til kr. 4.200 pr. måned + forbrug:

Entréen leder ind til stuen, hvorfra vi får adgang til et værelse. Herfra bliver vi ledt ud til badeværelset og det aflange køkken. Det er også muligt at tilgå entréen fra køkkenet.

Lejlighed på 1. sal og 2. sal - Udlejet til kr. 6.300 pr. måned + forbrug:

Reposen fungerer som entré, hvorfra altan, køkken og badeværelse med badekar tilgås. Fra køkkenet bliver vi ledt ind i den rummelig stue. Trappen op til værelserne på 2. sal er ligeledes med adgang fra reposen. 2. sal rummer desuden et toilet med plads til vaskemaskine.

Den flisebelagte gårdhave er fællesareal for de 2 lejemål. Idet gårdhaven er sydvendt er den rigtig fin at nyde solens varme stråler i på de varme sommerdage.

Ejendommens placering er attraktiv for lejere, da vi er tæt på alt fra gode skoler og pasningsmuligheder til indkøbsmuligheder, specialbutikker og hyggelige restauranter. Derudover er der masser af skøn natur i gåafstand fra adressen.

Er drømmen at investere i en ejendom til udlejning, så er der her en oplagt mulighed!


Dette hus til salg ligger på Sønderportsgade i Ribe. Ribe har postnummeret 6760, og ligger i kommunen Esbjerg, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 129 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.848.000 kr..