Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

211 m2 hus til salg i 7330 Brande

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
 • 2441977
 • Hus
 • 211 m2
 • 1.063 m2
 • 5
 • 3.575.000 DKK
 • 180.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Brande, Vibevej

Vi kan nu med stor fornøjelse præsentere denne smukke funkisvilla fra 2014.

Kendetegnet er stil, kant og personlighed - som kan danne ramme om din families drøm om en smuk, funktionel og brugervenlig villa.
Boligen er opført med gode materialer og med veludførte løsninger samt planløsning.

Villaen er bygget af Arkitektfirmaet Give Huset A/S, og boligens enkle stil passer godt sammen med det minimalistiske, og danner et skarp og imponerende udtryk.

Med flere af villaens gulv til loft vinduer, funkisudtrykket og en kombination mellem den muredefacede og iverplankerne, får man en spændende arkitektonisk bolig.

En funkisvilla er oftest kendt som en rummelig villa, og det er i dén grad at finde her - da boligen kun udviser rummelige, lyse og regulære rum, hvor der ligeledes er skabt en velfungerende overgang mellem ude og inde.

På din tur gennem boligen vil du blive vist rundt i 211 m² bolig med en integreret garage fra 2014. Her vil du blive beriget af boligens fantastiske lysindfald, arkitektoniske udtryk og den rummelige lofthøjde.

KOM MED INDENFOR
Man har via entreen adgang til et godt separat bryggers, et kontor, og indgang direkte fra garagen. Via fordelergangen er der adgang til et skønt soveværelse med walk-in og eget badeværelse med både brus og et lækkert spabad.
Centralt i boligen ligger det store og flotte køkken-alrum, boligens kerne. Stuen er placeret i forlængelse med køkken-alrummet, kun adskilt af en halv skillevæg.
Køkkenet er et invitakøkken med pæne sorte fronter, opført med skuffesystemer, som er gennemgående både i bryggers og på boligens badeværelser. En flot og rummelig køkken-ø pryder alrummet - så her har man ligeledes den ekstra bordplads.

Stuen emner og ro og hygge, og rummer god plads til hele familien.
Der er sat et pænt akustikloft op i de rummelige opholdsrum. En elegant løsning, der ikke dominerer hjemmet - og bidrager til minimering af hverdagens støj.

Går man videre fra køkken-alrummet bevæger man sig ind i en ekstra opholdsstue - en børneafdeling, der ligeledes er oplagt til teenagernes territorium. Her finder man to gode og lige store værelser med hems.
Afdelingen har eget badeværelse og endda egen indgang.

Boligen byder på flere gode detaljer, såsom gulvvarme i alle rum, genveksanlæg og centralstøvsuger.

UDEMILJØET
Funkisvillaen er opført i en 90 gradervinkel, hvilket giver muligheden for en lukket og privat have. Et fantastisk terrassemiljø pryder den rummelige baghave - og med have mod sydvest, kan man nyde solen det meste af dagen.
Villaens stilrene udtryk bliver forstærket af boligens flotte forhave, belagt med fliser og granitskaver i lige og rene linjer.

Grunden rummer hele 1.063 m², og udover boligen er der en god integreret garage med elport på 24 m², i sammenhæng med et forlænget skur på 16 m².

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er pt. opvarmet med naturgas. Der bliver gravet fjernvarme ind i løbet af 2022. Udgiften hertil afholder sælger.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
Er du på udgik efter en nyere moderne villa med kant og funktionalitet - så er den lige her!
Villaen som bare skal opleves! Bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag via vores hjemmeside, eller på[xxxxx].

Information og data

Dette hus til salg ligger på Vibevej i Brande. Brande har postnummeret 7330, og ligger i kommunen Ikast-Brande, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 211 m2 fordelt på 5 separate værelser. Grundarealet er 1.063 m2. Boligen er oprettet på vores service den 25.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 3.575.000 kr., og du skal lægge en udbetaling på 180.000 kr. hvis du vil købe huset.


Rutevejledning

I nærheden

 • Restaurant

  • Madjyden Brandlund (Køkkenområdet) 1052 m
  • Restaurant URFUGLEN 1253 m
  • Karens Kaffevogn Brande 1385 m
 • Supermarked

  1058 m
 • Bank

  1352 m

Lignende boliger