Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

263 m2 hus til salg i 7330 Brande

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
 • 2434520
 • Hus
 • 263 m2
 • 1.162 m2
 • 5
 • 2.295.000 DKK
 • 115.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Brande, Vibevej

STILREN OG VELBELIGGENDE
På en attraktiv og børnevenlig villavej, ligger denne smukke arkitekttegnede villa!

Villaen fremtræder med en gul murstensfacade og sorte aflange arkitektoniske vinduer - som giver et unikt og stilrent udtryk.
Yderligere præsenterer villaen sig med moderne og kompetente materialer der er gennemgående i hele boligen.

Boligen er opført efter tegninger af Domo, Arkitekt- og ingenørfirma i 1968, der på bedste vis har formået at skabe en veludført planløsning, som rummer tid og plads til familien.

EN KOMBINATION MELLEM DET FUNKTIONELLE OG DET ARKITEKTONISKE
I en kombination mellem de arkitektoniske detaljer og den veludnyttede planløsning får man en skøn bolig, hvor fornemmelsen af en luftig og varm atmosfære er kendetegnet.

Villaen fordeler sig på hele 263 m² fordelt på to etager, med hhv. 190 m² i stueplan, 73 m² på 1. sal, og tilhørende en kælder på 14 m².
Indenfor fremstår boligen funktionel og lys, og har igennem årene gennemgået en løbende modernisering.

KOM MED INDENFOR
Ved indgang til boligen bliver man mødt af en rummelig og lys entré, belagt med flotte klinker. Herfra kan man herfra tilgå boligens 1. sal via den flotte og stilrene trappe, og et pænt gæstebadeværelse med gulvvarme. Badeværelset er opført med pæne lyseblå klinker, samt et nyere mosaik klinkegulv. Entreen ligger centralt i boligen, og man kan herfra tilgå alle husets ender.
Her får du et rummeligt og lyst køkken-alrum. Køkkenet er fra 2010 - opført med skuffesystemer, med pæne sorte fronter. Køkkenet har en fin vinkel ud, så man herfra har udsyn over spisestuen. Der er i 2022 lagt en flot og lyst vinyl parketgulv med lyddæmpning, som er gennemgående fra køkkenet til og med boligens stue.
Fra køkkenet er der indgang til et godt bryggers. Her har man ligeledes indgang udefra, skabe til opbevaring samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Boligens stue emner af ro og en dejlig atmosfære. De store vinduer beriger med et smukt lysindfald, som kombineres med varmen fra den indbyggede brændeovnen. Der er herfra udgang til en hyggelig flisebelagt terrasse, hvor en del af terrassen er overdækket.
I den anden ende af huset, kan man fra fordelergangen tilgå to gode og anvendelige værelser, et soveværelse og badeværelse med brus opført i samme stil som køkkenet.

Boligens 1. sal prydes med flotte mørke hanebånd gennem hele loftet og smukke fyrretræs plankegulve. Trappen er en herlighed i sig selv, med et moderne, stilrent og enkelt udtryk.
1. salen rummer herved en repos og to værelser, hvor det ene værelse har udgang til en svalegang. Yderligere er der mulighed for, at udnytte endnu 90 m² i det uudnyttede loftrum - så mulighederne er mange!

ET INDTAGENDE UDEMILJØ
En flot og rummelig træterrasse, med udgang fra køkken-alrummet pryder sublimt boligens arkitektoniske linjer - en bevægelse, som samtidig muliggør at begge terrasser vender optimalt i forhold til solen, med mulighed for både at nyde morgen, middag og aftensolen.
Boligens have vækker beundring med den flotte græsbelagte plæne, de lige linjer med granitskaver, frugttræer og blomsterbede. Et udeliv som hele familien vil kunne nyde godt af.
Grunden udgør hele 1.162 m². En rummelig flisebelagt indkørsel kranser op til boligen. Hertil hørende en pæn carport i sammenhæng med et godt skur på 11 m².

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme. Varmeveksleren er kun 2½ år gammel.
Boligen er fælleskloakeret.

SE DEN NU
En smuk arkitekttegnet villa på en attraktiv villavej, hvor funktionalitet er kendetegnet - kunne måske have interesse for dig? Bestil allerede en fremvisning i dag - så finder vi en tid der passer dig.

Information og data

Dette hus til salg ligger på Vibevej i Brande. Brande har postnummeret 7330, og ligger i kommunen Ikast-Brande, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 263 m2 fordelt på 5 separate værelser. Grundarealet er 1.162 m2. Boligen er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 2.295.000 kr., og du skal lægge en udbetaling på 115.000 kr. hvis du vil købe huset.


Rutevejledning

I nærheden

 • Restaurant

  • Madjyden Brandlund (Køkkenområdet) 635 m
  • Restaurant URFUGLEN 872 m
  • Karens Kaffevogn Brande 1012 m
 • Café

  1113 m
 • Træningscenter

  1098 m
 • Bank

  973 m

Lignende boliger