Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

125 m2 rækkehus til leje i 8530 Hjortshøj

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2359822
  • Rækkehus
  • 125 m2
  • 4
  • 8.695 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Rækkehus til leje, Hjortshøj

Mejlby er et hyggeligt og velfungerende landsbysamfund beliggende nord for Aarhus.
Beliggende i børnevenlig udstykning kan vi tilbyde dette halve dobbelthus, der egner sig perfekt til den lille børnefamilie.
Boligen er indrettet i 2 plan og indeholder entré med adgang til gæstetoilet. Køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til egen terrasse og have. 1. sal med soveværelse, badeværelse og 2 børneværelser. Boligen er holdt i lyse farver med hvide vægge, laminatgulve samt hvide elementer i køkken og badeværelse. Forbrug er anslået, da det betales direkte til værkerne. Hvidevarepakke medfølger.
Byen er i disse år ved at vokse sammen med den nærliggende landsby Hårup, som ligger blot en halv kilometer fra ejendommen. I Hårup er der både daginstitution og skole fra 0. til 9. klasse.
Der er skolebus, som sørger for at børnene sikkert og trygt transporteres til og fra skole. Når børnene er blevet lidt ældre, kan de benytte sig af den lukkede cykelsti mellem Mejlby og Hårup. Dagligdagens indkøb kan klares i Mejlbys lokale Dagli’Brugsen. Endelig er der et godt fællesskab omkring Håruphallen, spejderhytte, forsamlingshus og kirke.

Bemærk: Billeder viser hele området og ikke nødvendigvis den konkrete bolig.


Dette rækkehus til leje ligger på Mejlbyparken i Hjortshøj. Hjortshøj har postnummeret 8530, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 125 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for rækkehuset er 8.695 kr. per måned.

Lignende boliger