Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

147 m2 fritidshus til salg i 5390 Martofte

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2344912
  • Fritidshus
  • 147 m2
  • 1.394 m2
  • 5
  • 3.395.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Fritidshus til salg, Martofte

Her næsten helt oppe på det smalleste sted af Langø, der er den vestlige side af den landskabsmæssigt særdeles spændende halvø Hindsholm, ligger dette ekstraordinære og dejligt højtbeliggende fritidshus og venter på at få nye ejere. Det er ret usædvanligt for et fritidshus at blive opført som et fuldmuret hus, der dermed fremstår så bundsolidt, at man skulle tro, at det er meningen, at det skal stå her for evigt. Og det skal det måske i virkeligheden også. Det blev opført for fire årtier siden i 1982 og er med sine to bygninger perfekt som et flergenerationshus eller som to vennepars fælleshus, så de kan udleve drømmen om at holde ferier og weekender sammen på en af Danmarks særegne og meget skønne naturspots. Huset er velegnet til besøg hele året rundt.

I får 160 registrerede kvadratmeter og endnu flere at boltre jer på, når vi tæller hobby- eller multirummet med. Alt i bygningerne er gået igennem og renoveret fra 2012 og fremefter, herunder begge tagene der er fra 2019. Ved samme lejlighed blev der isoleret efter de gældende standarder, så man altid holde sig lun i huset og har fornuftige driftsomkostninger. Bemærk også, at her naturligvis er indlagt fibernet, så de voksne kan snuppe et par arbejdstimer i fred og ro, ligesom de unge ubemærket kan spille computer, når de trænger til en pause fra de helt enestående naturoplevelser, som Langø og hele Hindsholm-området er så fulde af.

Landtangen Langø er omgivet af hav på den ene side og fjord på den anden. Det mærker man meget tydeligt i jeres nye fritidshus, der ligger så langt oppe, at det er oplagt at lade gåturen fortsætte helt ud til Langø Hoved, som spidsen af landtangen hedder. Landskabet er også karakteriseret af et rigt fugleliv og deres yngleområde, der befinder sig lige her. Nogle steder er terrænet helt fladt, mens der andre steder er bakker og høje skrænter ud mod havsiden. Det er således et mere varierende landskab, end man umiddelbart skulle tro. På den flade fjordside er det lækkert at tage ud med kajakken, mens de modige og erfarne surfere kan kaste sig ud på havsiden og udfordre bølgerne. Der er også fine fiskemuligheder i området for dem, der drømmer om fange havørreder. Det er også oplagt at gå på opdagelse i det voksende antal af gårdbutikker for dem, der ønsker at købe lokaldyrkede og økologiske grøntsager og frugter. Og hvis I trænger til en motionstur på den tohjulede, er der masser af muligheder for at planlægge skønne ruter, hvor I samtidig får masser at kigge på undervejs. Golf kan man spille på Great Northern Golf Club, der er berømt i store dele af verden for sin høje herlighedsværdi. Den ligger blot 17 kilometer fra jeres fritidshus. I vil også elske udflugter til Kerteminde, hvor der er masser af fristelser at kaste sig over. Og hvis I skal til Odense, er afstanden hertil blot 35 kilometer.


Denne bolig til salg ligger på Hvidkløveren i Martofte. Martofte har postnummeret 5390, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 147 m2 fordelt på 5 separate værelser. Grundarealet er 1.394 m2. Den er oprettet på vores service den 20.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen for boligen er 3.395.000 kr..

Lignende boliger