Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

161 m2 hus til salg i 6630 Rødding

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2291617
  • Hus
  • 161 m2
  • 6
  • 998.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Rødding

Hvis I drømmer om en bolig med sjæl, charme og god plads til hele familien, er denne flotte villa i Sønder Hygum et rigtigt godt match. Her får I 161 m2 bolig i to plan med blandt andet fire værelser på førstesalen og hyggelige opholdsrum i stueplan. I tillæg til boligarealet får I et herligt værksted/hobbyrum, og ude venter en dejlig have med masser af sol. I får også en skøn overdækket terrasse i husets vinkel, hvor I kan nyde udelivet i de lune sommermåneder.


Ejendommen daterer sig tilbage til 1925 og tager sig flot ud med hvidmalet facade, sprossevinduer og halvvalmet tag – her mærker man tydeligt påvirkningen fra samtidens toneangivende murermesterstil. Indenfor er der en behagelig og indbydende atmosfære, og planløsningen sætter fine rammer om familiens daglige liv. I stueplan er der et køkken i åben forbindelse med alrum med udgang til terrasse. Fra køkkenet er der desuden forbindelse til to stuer, alrum med godt lysindfald samt et bryggers i husets tilbygning, hvor I også finder et badeværelse.

Fra entreen fører en kvartsvingstrappe op til førstesalen, hvor I finder fire værelser og et toilet. Det største af værelserne har plads til at indrette en arbejdsplads eller alternativt et walk-in closet, og der er ekstra opbevaringsplads i skunken.

Sønder Hygum er en aktiv by og tilbyder diverse sportsaktiviteter såsom fodbold og ridning. Herudover har byen børnehave og købmand, og få skridt fra adressen er der gode busforbindelser til Rødding skole. Turen til Rødding tager kun fem minutter i bil og omtrent et kvarter på cykel. Vender du kompasset mod vest, kan I tage turen til stemningsfulde Ribe på godt 15 minutter i bil.

Lyder det alt sammen som noget for jer? Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på[xxxxx]. Vi ses!


Dette hus til salg ligger på Ribevej i Rødding. Rødding har postnummeret 6630, og ligger i kommunen Vejen, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 161 m2 fordelt på 6 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 998.000 kr..