Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

110 m2 rækkehus til leje i 6940 Lem St

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2290508
  • Rækkehus
  • 110 m2
  • 4
  • 8.074 kr.
  • 24.500 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Rækkehus til leje, Lem St


Boligerne er beliggende i et parcelhuskvarter i Lem by i et naturskønt område og tæt på indkøb. Hvert rækkehus har en carport med skur, gårdhave samt terrasse.
Boligerne er en del af en afdeling bestående af 10 familieboliger.
tv/ Internet: Der er fiber i boligerne. Se dine muligheder på [xxxxx]
Lem er en stationsby i Vestjylland med ca. 1.300 indbyggere. Byen ligger 16 km fra Ringkøbing og 12 km fra Skjern. Vindmøllegiganten Vestas blev grundlagt i Lem St., og byen er kendt for sine omkring 2.000 ingeniør- og industriarbejdspladser på både store og mindre metal- og produktionsvirksomheder.
Der er mulighed for at få passet børnene i både kommunal og privat dagpleje og i børnehaven med plads til 45 børn. Byens skole har knap 200 elever fordels på 0.-9. klasse og der er tilknyttet SFO.
Der er et meget aktivt idræts- og foreningsliv i Lem St., ikke mindst i byens haller, der ligger tæt på skolen. Byen har en svømmehal og ved siden af i Lem Hallen kan der blandt andet dyrkes fodbold, håndbold, volleyball, badminton og gymnastik. Hallen har blandt andet springgrav og nedbyggede trampoliner.
Lem-revyen samler hver andet år byen til stor fælles fest, og Lem arrangerer årligt i samarbejde med nabobyen Højmark running dinner.
I Lem St. er der en Dagli´Brugs og et større udvalg af dagligvare- og specialbutikker kan nås på knapt et kvarters kørsel i de nærliggende større byer: Ringkøbing og Skjern.


Dette rækkehus til leje ligger på Lærkevej i Lem St. Lem St har postnummeret 6940, og ligger i kommunen Ringkøbing-Skjern, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 110 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for rækkehuset er 8.074 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 24.500 kr.