Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

88 m2 lejlighed til leje i 8200 Århus N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2252397
  • Lejlighed
  • 88 m2
  • 3
  • 10.995 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, Århus N

3-værelses lejlighed på til leje på Trøjborg i Aarhus N.
Ejendommen er opført i 2011 og er beliggende i det eftertragtede og fredelige Trøjborg-kvarter, der udgør en by i byen med direkte adgang til alt hvad man har brug for: Skoler, cafeer, restauranter, butikscenter, specialforretninger og biograf. Trøjborg er en oase midt i den nordlige del af Aarhus, kun få minutter fra Aarhus centrum, skov og strand.
Lejlighederne er placeret mellem [xxxxx] og Niels Juels Gade, hvor der mellem disse gader, forefindes et hyggeligt gårdmiljø. Lejlighederne har størrelser fra 56 m2 til 126 og alle fremstår i meget velvedligeholdt stand, gode lysindfald, delevenlige og hovedparten med vaskesøjler. Alle ejendommens beboere har som nævnt adgang til ejendommens fællesarealer, som rummer en dejlig gård, med gyngestativ, sandkasse, borde og bænke samt dejlige kroge, hvor man kan nyde den danske sommer og desuden forefindes cykelparkering i kælder.
Trøjborg er en bydel i det nordlige Aarhus. Navnet ”Trøjborg” forekommer første gang i dokument fra 1632 som beliggende uden for Mejlgades port. Trøjborg er i dag kendetegnet som bydelen med gadenavne opkaldt efter søheltene med Tordenskjoldsgade som den største. Det er også her man oplever det store handelsliv, vel krydret med små caféer og specialforretninger. Det er også kendetegnende for Trøjborg, at mange af byens uddannelsessteder, herunder Aarhus

Universitet ligger i umiddelbar nærhed. Bydelen har således en øget koncentration af studerende, hvilket også præger det trafikale bybillede med de mange cykler. Fra Trøjborg er der let adgang til de mange rekreative muligheder ved Riis Skov.
Forbrug af varme afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Bemærk: Billeder viser hele ejendommen og ikke nødvendigvis den aktuelle bolig.


Denne lejelejlighed ligger på Trøjborgvej i Århus N. Århus N har postnummeret 8200, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 88 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 20.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 10.995 kr. per måned.

Lignende boliger