Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

166 m2 hus til salg i 6760 Ribe

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2251087
  • Hus
  • 166 m2
  • 5
  • 1.798.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Ribe, Strengevej

Det er klassisk charme, velfordelte kvadratmeter og skønne landsbyomgivelser, der kommer til at kendetegne jeres hjem, hvis denne gedigne villa bliver jeres. Dertil kommer, at I som nærmeste nabo bagtil får en stor græsmark, og derfor kan glæde jer til at nyde en uforstyrret, landlig udsigt. Velkommen til!

Selve beliggenheden i Damhus er utroligt attraktiv. Hverdagens mange gøremål, herunder skole, indkøb, sportsaktiviteter m.v., klares nemt i Ribe blot 5 minutters cyklen fra adressen.

Villaen er opført i 1967, og senere ombygget i 1987. Planløsningen fordeler sig på 166 m2 velholdt bolig. Derudover rummer matriklen yderligere 64 m2, som er opdelt i henholdsvis carport og værksted. Årstal og kvadratmeter er jf. BBR-Meddelelsen.

Indretningen byder på en lys og aflang entré, der fungerer som fordelingsgang ud til villaens 3 første værelser, 2 badeværelser samt bryggers, stue og køkken-alrum. Fra alrummet bliver vi ligeledes ledt ind i stuen gennem en dobbeltdør. Derudover giver køkkenet også adgang til de resterende 2 værelser.

Der er således tale om en god villa med plads til den store familie. Køkkenet er lyst og pænt, og giver rig mulighed for at kokkerere i familiens nærvær. De 2 badeværelser er ligeledes lyse med inventar i et tidsløst design.

Udenfor byder villaen på en stor have, som primært er udlagt i græs med enkelte træer og buske. Derudover er der to flisebelagte terrasser, hvoraf den ene tilgås fra stuen. Perfekt til at nyde et glas vin, mens børnene spiller bold i haven.

Lyder denne villa som noget for jer? Tøv ikke med at booke en fremvisning allerede i dag på tlf. [xxxxx]. Vi ses!

Information og data

Dette hus til salg ligger på Strengevej i Ribe. Ribe har postnummeret 6760, og ligger i kommunen Esbjerg, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 166 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 17.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.798.000 kr..


Rutevejledning