Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

183 m2 hus til salg i 5300 Kerteminde

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2226588
  • Hus
  • 183 m2
  • 1.002 m2
  • 5
  • 6.950.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Kerteminde

- Panoramaudsigt fra køkken og opholdsrum på 1. sal
- 4 værelser, heraf 3 med fjordudsigt
- 25 meter fra vandet
- Husets høje beliggenhed sikrer mod oversvømmelse/havstigning
- Stor ugenert have bag huset med 2,5 meter høj teglmur
- 1.000 kvadratmeter stor grund, der giver mulighed for tilbygning
- Rolig lukket vej, hvor skole og institution kun er er en kort cykeltur væk
- Mulighed for at have jolle/speedbåd på fjorden, lige udenfor dit vindue

Velkommen til en rendyrket liebhaverbolig, der befinder sig lige ved fjorden. Den blev opført i 1960 og markant tilbygget og renoveret i 2011, så man nu får det fulde udbytte af den enestående udsigtsbeliggenhed. Grundens størrelse giver mulighed for yderligere tilbygning, hvis der skulle være behov for mere end boligens 183 m2. Boligen er sat særdeles smagfuldt i stand i en tidløs og minimalistisk stil, hvor alle materialer og farver er udvalgt bevidst, så I vil opleve en gennemført rød tråd af diskret elegance. Man ser det alle vegne, uanset om man fokuserer på det dejlige Invita-køkken, den lette og næsten skulpturelle trappe til første sal eller farvevalgene. En konsekvent, stram og også ret lækker stil.

Grunden ligger cirka fire meter over havoverfladen, så I har frit udsyn over fjorden og byen og er dermed godt sikret mod oversvømmelser og havstigninger. Husets pragtfulde primærrum på første sal indeholder køkken, spiseafdeling og stue med kiploft til næsten fire meters højde og fritlagte bjælker. Desuden udgang til altan. Vinduerne vender mod syd, så der er statsgaranti for oceaner af lysindfald. Herfra kan I iagttage den åbne himmel og følge skyernes bevægelser, ligesom I kan kigge uhindret ud over fjorden fra alle vinduerne og altanen. Det er meget naturligt her hele familien vil glæde sig til at samles hver dag til hygge, madlavning, lektielæsning, hjemmearbejde og alle mulige andre aktiviteter. I har værelserne i stueplan. Der er tre med fjordudsigt, og det største har også walk-in garderobe. Et fjerde ligger lidt for sig selv ved entréen og gæstetoilettet. Det er oplagt som kontor eller teenagerværelse, da her både er vindue og terrassedør. Værelset er åbent til kip og har opgang til en dejlig hems på 6,5 m2. Badeværelset ligger ved gangen og med nem adgang fra de tre værelser. Desuden har huset skjult nedgang til en kælder med et lille rum på otte m2. Det holder en konstant lav temperatur hele året, så det er perfekt til vinkælder eller viktualierum. Huset er udstyret med centralstøvsuger, som medvirker til at skabe et godt, allergivenligt indeklima.

I kan glæde jer til en stor grund med masser af plads til hygge og aktivitet. Den bageste halvdel af haven er helt ugeneret. Og grunden er så stor, at der, ud over en større tilbygning, kan opføres carport, garage eller anneks. Rundt om husets østlige, nordlige og vestlige del løber en hævet træterrasse, som også fungerer som svalegang. Her kan I nyde sol morgen, middag og aften. Der er tre udgange til terrassen. Fra terrassens vestlige del er der et godt kig til fjorden. Når I bevæger jer uden for egen grund, er der uendelige muligheder for at nyde livet for alle familiens medlemmer. I har nem adgang til fjorden, hvor I sikkert vil vælge at have en jolle eller båd liggende, så I hver dag kan komme ud på vandet. Måske vil I fiske, hvilket der er gode muligheder for, både med stang og garn. Med motorjolle kan I sejle fra fjorden under Langebro og lægge til ved den gamle havn og Sydstranden, når I skal på café eller restaurant. Fjorden strækker sig cirka ti kilometer ind i landet, så I kan komme på den bedste picnic. I sommerhalvåret er der en livlig trafik på fjorden af speedbåde, vandski, sejljoller og i det hele taget af alt, der kan flyde inklusive vikingeskibet fra Ladby Vikingemuseum. I vil bemærke, at vandet i fjorden opnår en væsentlig højere temperatur end vandet i Storebælt, så det er attraktivt at bade i fjorden. Ved Lillestranden bader mange kertemindere, da man kan springe på hovedet i det fem meter dybe vand direkte fra fiskerbroerne. Der er 900 meter til skole, 500 meter til nærmeste daginstitutioner og kort afstand til Kertemindes historiske bydel med alle de karakteristiske sammenbyggede og meget maleriske huse fra 1800-tallet. Der er masser af events i Kerteminde og den fantastiske og vidt berømmede golfklub Great Northern. Vi glæder os til at vise jer både bolig og beliggenhed.

Læs mere om Great Northern golfklubher


Dette hus til salg ligger på Vestergade i Kerteminde. Kerteminde har postnummeret 5300, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 183 m2 fordelt på 5 separate værelser. Grundarealet er 1.002 m2. Boligen er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 6.950.000 kr..