Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

197 m2 hus til salg i 7400 Herning

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 1918282
  • Hus
  • 197 m2
  • 810 m2
  • 6
  • 1.395.000 DKK
  • 70.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Herning

Denne villa er delvist moderniseret og har en god funktionel indretning, opdelt i børneafdeling og forældreafdeling i hver sin ende af huset og med hvert sit badeværelse tilknyttet.

Den delvise modernisering omfatter bl.a. køkken moderniseret for godt 3 år siden med lyse elementer fra IKEA, stor baggang, ligeledes moderniseret med elementer fra IKEA for ca. 5 år siden, nye yderdøre isat i 2016, badeværelserne har nyere skabsinventar fra hhv. 2017 og 2019, alle termoruder er skiftet i 2017 (opr. Reedwood karme), flere nyere parketgulve samt ny garageport monteret i 2019 mv.

Således meget er allerede lavet og der er i prisen plads til yderligere modernisering og istandsættelse, da man her får rigtig meget plads til en særdeles fornuftig pris.

Indretning:

- Vindfang
- Hall/gang
- Stor baggang med nyere inventar fra IKEA, bord m/vask og rigtig mange skabe.
- Børneafdeling med 4 værelser i tilknytning til bad med badekar m/brus og gulvvarme
- Køkken med lyst inventar fra IKEA, åben til stort alrum/spisestue
- Dejlig stue med brændeovn og skydedør til sydvestvendt terrasse
- Entré
- Forældreafdeling med soveværelse med garderobe og med direkte adgang til bad m/niche og sauna
- yderligere et børneværelse.

Således en særdeles rummelig villa med plads til stor børnefamilie, og hvor meget allerede er lavet, og det som mangler er overkommelig. (på sigt nyt tag/nye tagrender mv.)

Opvarmes med fjernvarme + brændeovn (Brændeovnen skal skiftes senest 12. mdr. efter ejerskifte). (dog elgulvvarme i badeværelserne foruden radiatorer).

Endvidere tilhørende dejlig stor muret garage. Nem have delvist omkranset af hæk og primært udlagt i græsplæne samt høje træer og buske ud mod vejen. Er separatkloakeret, og der er
fibernet internetadgang.

Arnborg er begunstiget af særdeles flot natur, Skjern Å der løber gennem byen og er en særdeles velfungerende landsby med Dagli-brugs, skole, børnehave, hal og idræts- og motionscenter mv. Og så er der meget kort afstand til tilkørsel til Midtjyske Motorvej samt kun ca. 10 min. kørsel til hhv. Herning og Brande.

Dette hus til salg ligger på Skovbjergengen i Herning. Herning har postnummeret 7400, og ligger i kommunen Herning, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 197 m2 fordelt på 6 separate værelser. Grundarealet er 810 m2. Boligen er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.395.000 kr., og du skal lægge en udbetaling på 70.000 kr. hvis du vil købe huset.

Lignende boliger