Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

122 m2 hus til salg i 7330 Brande

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 1791471
  • Hus
  • 122 m2
  • 230 m2
  • 4
  • 1.145.000 DKK
  • 60.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Brande

Denne pæne grå murermestervilla er beliggende godt centralt i Brande. Fra villaen er der kun få minutters gang til byens faciliteter og indkøbsmuligheder, og kun 300 meter til banegården. Det er selvfølgelig også oplagt at tage bilen, da man på få minutter kan nå afkørslen til motorvejen mellem enten Herning og Vejle.


Den klassiske murermestervilla som er opført i 1920, udgør 122 m² bolig fordelt på to etager. Udefra stråler den grå murermestervilla af charme og herskabelighed med en flot balustrade trappe op til hoveddøren, og et balustrade rækværk som omkranser en kort del af villaen.
Det røde tegltag har delvis afvalmede gavle som virkelig klæder boligen. Ligeledes er de store velholdte vinduer ud mod vejen, med til at give et godt lysindfald inde i villaens to stuer.
Grunden er på 230 m², er let af vedligeholde og giver mulighed for at bo i egen villa med minimal tid på at ordne have. Hyggelig gårdhave, som er belagt med fliser - hvor man er afskærmet og ugeneret fra vejen.

Boligen består reelt af 3 etager, hvor der er bibeholdt mange af de smukke originale materialevalg. Villaen har hvide rustikke fyrtræsgulve i både stueplan og på 1. sal, og i entreen befinder sig en pæn svungen trappe som går op til 1. sal.

På alle tre etager er der højt til loftet - som man også fornemmer med det samme når man træder ind i villaens entré. Herfra går man direkte ind i kernen af villaen, køkkenet, hvor der tilhørende er et brugbart viktualerum. Fra køkkenet er der endvidere tilgang til to rummelige og lyse stuer med en flot stuk i loftet og en klassisk fransk dør imellem.
På førstesalen bevæger man sig op på en rummelig repos, endvidere villaens ene store badeværelse, et soveværelse med et stort indbygget skab og et anvendeligt værelse med indbyggede skuffer i skunkrummet.

Fra køkkenet er der nedgang til kælderen, som er på 60 m². Kælderen har en god loftshøjde og et godt lysindfald fra vinduerne - og der er ligeledes to udgange til gårdhaven. I kælderen findes et større badeværelse med spa og vaskerum, samt et større disponibel rum med mulighed for etablering af værksted, opbevaringsrum eller et hobbyrum. I kælderen må der påregnes istandsættelse og modernisering.

Absolut spændende og charmerende villa med muligheder, og med en rigtig god central beliggenhed.

Alt i alt en villa med mange muligheder, hvor man kan sætte sit eget præg!


Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Dette hus til salg ligger på Stationsvej i Brande. Brande har postnummeret 7330, og ligger i kommunen Ikast-Brande, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 122 m2 fordelt på 4 separate værelser. Grundarealet er 230 m2. Boligen er oprettet på vores service den 17.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.145.000 kr., og du skal lægge en udbetaling på 60.000 kr. hvis du vil købe huset.

Lignende boliger