Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

88 m2 hus til salg i 7323 Give

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 1166448
  • Hus
  • 88 m2
  • 473 m2
  • 3
  • 895.000 DKK
  • 45.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Give

Dette hus er omfattende moderniseret og istandsat stort set overalt i 2009/2010 efter brand i 2009, så huset fremstår virkelig lækkert og indflytningsklar. Siden er endda indsat nyt naturgasfyr i 2012. Derfor billig i varme.

Beliggende med indkørsel via lukket stikvej med gode parkeringsforhold og indkørsel til den tilhørende carport som er sammenbygget med et rigtig godt udhus/værksted med troldtekt-loft - også i bindingsværk så det matcher huset rigtig godt. Endvidere i forlængelse af udhus/værkstedet et godt brændeskur. (Udhus/værkstedet opvarmes med brændeovn).

Imellem boligens længer (3 længet bolig) , dejlig ugenert lukket solgård, hvor morgensolen kan nydes i fulde drag, og derudover skøn sydvendt terrasse hvor eftermiddags og aftenssolen indfinder sig. Mange flotte detaljer i den skønne have som er nem, da grunden har en overkommelig størrelse, så du slipper for masser af havearbejde. Belægningssten hele vejen rundt langs huset, bed med barkflis.

Stråtaget er nyere og fremtræder i pæn stand og mønningen (rygningen på stråtaget) er fornyet i 2015, ligesom der efter branden i 2009 er sket udskiftning hvor det har været nødvendigt.. Et korrekt vedligeholdt stråtag holder iflg. mange sider på nettet 40-50 år. Af andre kvaliteter kan fremhæves: Næsten alt er fornyet 2009/10 efter branden i 2009, bl.a. køkken, vinduer og døre, elinstallation, gulve og lofter m.m., så huset fremstår i virkelig flot nyere stand overalt.

Indretning:

- Entre med klinkegulv med gulvvarme
- Dejlig stor stue med udg. til terrassen og åben til køkkenet.
- Flot lyst køkken med hvide elementer fra HTH
- Baggang med klinkegulv med gulvvarme, spots i loft og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Lyst bad med bruseniche og gulvvarme
- værelse
- soveværelse med indb. skabsvæg

Flot lyst laminat-"ask-trægulv" i alle opholdsrum, gipslofter og lyse vægge beklædt med glasvæv overalt indvendig. Således en indflytningsklar charmerende mindre villa til den lille familie eller ægtepar der sætter pris på at bo i en sød og særdeles charmerende villa og samtidig slippe for en masse havearbejde. Kom og oplev det selv. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Der er mulighed for at få fibernet og fællesantenne efter behov.

Dette hus til salg ligger på Søndergade i Give. Give har postnummeret 7323, og ligger i kommunen Vejle, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 88 m2 fordelt på 3 separate værelser. Grundarealet er 473 m2. Boligen er oprettet på vores service den 11.9.2018, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 895.000 kr., og du skal lægge en udbetaling på 45.000 kr. hvis du vil købe huset.

Lignende boliger