Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Villaer i Faaborg

Du har søgt efter Villaer i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger villaer i Faaborg
Du har søgt efter Villaer i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger villaer i Faaborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find villa i Faaborg på Boligdeal.dk

Søger du villa til i Faaborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer i Faaborg . Du kan se de aktuelle villaer i Faaborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Faaborg end villa , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Faaborg der matcher dine søgekriterier.