Udlejning af lejlighed

Som boligejer kan du foretage en udlejning af din lejlighed eller en del af din lejlighed. I så fald skal du tage udgangspunkt i Lejeloven.

Find en lejer til din lejlighed

Lejlighed til udlejning

Boligdeal er Danmarks førende boligsøgemaskine og har mange boligsøgere, der eksempelvis søger lejlighed til udlejning.

Opret en annonce for udlejning af lejlighed på Boligdeal - klik her...

Kontrakt ved udlejning af lejlighed

I forhold til udlejning af en lejlighed, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer en lejlighed kan din lejer kræve en skriftlig leje eller fremleje kontrakt. Kontrakten om udlejning af lejligheden skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, bad, vaskemaskine, kælder og have, betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, lejlighedens stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle husregler om husdyr, støj, rygning osv.

Information om lejlighedudlejning for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum på tre måneders husleje, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader lejligheden i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i lejligheden er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du lejlighed til leje? Klik her for en oversigt over hvilke lejligheder der udlejes... 

Se også:

Udlejning af lejlighed på Udlejning-lejlighed.dk
Udlejning af lejlighed på Udlejningsinfo.dk
Udlejning af værelse
Udlejning af hus
Udlejning af villa
Udlejning af bolig
Værelsesudlejning
Boligudlejning