Fritidshus till salu, Eskebjerg, Sanglærkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1265051
  • Fritidshus
  • 54 m2
  • 1 473 m2
  • 3
  • 499 000 kronor
  • 25 000 Kronor

54 m2 fritidshus til salg i 4593 Eskebjerg

Dejligt beliggende sommerhus for enden af blind vej i Kaldred Ferieby udbydes hermed til salg. Ejendommen er opført i 1974 på stor grund med 1473 kvm. Den fremstår pænt og velholdt og ligger ugenert med randbeplantning og masser af dejlige kroge/terrasser hvor sol og læ kan nydes. Bagerst på grunden er indrettet en lækker bålplads i læ fra stor stensætning og beplantning.

Ejendommen indeholder: Åbent køkken/stue m/trægulv og listeloft til kip samt brændeovn og udgang via skydedør til stor ny træterrasse samt ugang til flise terrasse, soveværelse m/trægulv og listeloft til kip samt skabe, værelse m/køjeseng samt trægulv og listeloft til kip (her er plads til endnu en køjeseng), pænt badeværelse m/flisegulv og brus.
Derudover forefindes carport med indbygget udhus opført i træ med betongtegl samt endnu et udhus.

Ejendommen ligger i Kaldred Ferieby som er et stort sommerhus område små 10 min kørsel fra Kalundborg, Jyderup og ca. 50 min fra København. Der findes i området fiskesø og der er kun ca. 8 min kørsel til det fredede Vesterlyng, hvor der findes en uovertruffen natur, løsgående dyr, gode fiskemuligheder samt en rigtig god badestrand. Der er mulighed for indkøb i både Kalundorg, Jyderup eller nærliggende Eskebjerg, alle ugens 7 dage. Der forefindes ligeledes offentlig transport i form af bus, som krydser området.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning sammen med ejendomsmægler. Henrik Andersen varetager iøvrigt alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger eller mægler kontaktes. Sælger kontaktes på Tlf: 2726 2377. Alle spørgsmål eller fremvisning og

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om bostaden samt kontaktuppgifter till säljaren eller mäklaren