Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Søparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1056131
  • Villa
  • 179 m2
  • 975 m2
  • 3.645.000 kroner
  • 185.000 Kroner
  • D

Velholdt stor villa i børnevenlige omgivelser

Denne villa er et rigtig godt tilbud til dem, der vil bo i et trygt kvarter, tæt på skole og indkøb og kun 4 km til Roskilde Centrum. Godt indrettet med hyggelige detaljer især i køkkenet, hvor der er indbygget tv i forbindelse med spiseafsnittet. Der er en skøn lys og hygge isoleret udestue, hvor bare den mindste solstråle giver tilstrækkelig med varme til at opholde sig der. Vil man bruge den hele året, så er der indlagt gulvvarme.
Omgivelser er rolige, idet vejen til området er lukket. Der er ikke mange steder, hvor man kan bo relativt centralt og så ikke høre trafikstøj på en eller anden måde. Cykelsti til byen og skolen. Svogerslev sø med skøn natur ligger i gåafstand fra huset.
Boligen er løbende renoveret siden 2005 og ikke mindst er der isat vedligeholdelsesfri lavenergivinduer 2011. Den oprindelige carport er inddraget til et dejligt isoleret opbevaringsrum, hvor fjernvarmeunitten, varmtvandsbeholderen og el-panelet til solcelleanlægget sidder. Der er god plads til opbevaring eller bruge rummet til aktivitetsrum m.m.

Der er en stor flisebelagt indkørsel, der går over i et klinkebelagt overdækket indgangsparti (tidligere carport) indtil bryggers. Bryggerset er istandsat med marmorlignende klinkegulv, masser er skabsplads med indbygget skabsfryser, lang stenbordplade med vaskearrangement med opvaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme.
Køkkenet er skiftet i cirka 2010 med en stor stenbordplade med nedfældet vask, skabe og opvaskemaskine, særskilt afsnit med keramisk kogeplade nedfældet i samme type stenplade og et skabsarrangement med indbygget stort køle-/frysskab med koldt vand og ismaskine, indbygningsovn og indbygget kaffebrygningsmaskine. Skabslåger er udført i massivt egetræ. Der er fin spiseplads og i den forbindelse er der opført en mindre væg (som en søjle) med et skab og et ophængt indbygget TV. Køkkenet er også med gulvvarme. Bag "søjlen" er der dør til et fint gæstetoilet med bruseafsnit. Fra køkkenet er der en fordelingsgang, der fører til et stor soveværelse med eget store badeværelse og yderligere 2 værelser.
Fra køkkenet er der også åben adgang til stor stue med brændeovn og i modsatte ende af stuen til endnu et værelse. Stuen fører ud til en nyere tilbygget udestue med glas i vægge og loft bygget op i pyramider. Der kan lukkes f til udestuen med haveskydedøre, men da udestuen er med gulvvarme, kan den også indgå som en del af boligen. Når solen skinner, bliver der hurtigt varmt og et dejligt opholdsrum med masser af lys. Flotte trægulve i boligen.

Haven er med flisebelagt terrasse i forbindelse med udestuen og ellers græs rundt om huset. Hele haven er ugenert på grund af et hegn. Så den er velegnet til en hund mm... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...