Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Skomagerkrogen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1384841
  • Villa
  • 140 m2
  • 783 m2
  • 4
  • 4.495.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

moderne villa tæt ved fjord og skov i roskilde

nu kan i overtage nøglerne til et moderne og velindrettet hjem på skomagerkrogen 8 i roskilde. her venter 140 veludnyttede kvadratmeter til familien, der ønsker gode rammer om hverdagen på en rolig lukket vej med nem adgang til naturområder.

jeres nye bopæl gennemgik i 2012 en større renovering, og resultatet er et flot, kompromisløst hjem med en lys og indbydende atmosfære. en stor del af boligen har gulve i egeplank fra junckers samt gulvvarme. her er indrettet en forældre- og børneafdeling med to børneværelser placeret i den sydlige ende af huset sammen med et brusebadeværelse. forældresoveværelset ligger i den modsatte del og er beriget med faste skabe fra hth samt badeværelse en suite. her kan i se frem til et rummeligt badeværelse med grebsfrit interiør, og et strejf af hverdagsluksus i form af regnbruseren.

omdrejningspunktet i hverdagen bliver det smarte hth-køkken med hvide elementer og en bordplade i sort granit, og her er åben forbindelse til den lækre stue. her sørger en række vinduer for et fantastisk lysindfald, mens i har udgang til haven, så middagen kan nydes under åben himmel. hjemmet afrundes med et bryggers, hvor i finder vaskefaciliteter, så hverdagen glider lettere.

i får en lukket have der er velanlagt med en solrig fliseterrasse og flere utroligt smukke og farverige bede, der tilsammen skaber en grøn oase med plads til leg og hygge. haven blev i øvrigt omlagt i 2013, ligesom her er et skur fra 2015.

nærområdet er naturrigt med himmelev skov for enden af vejen, ligesom roskilde fjord er få hundrede meter væk. alt hvad i har brug for i hverdagen såsom skole, daginstitution og indkøbsmuligheder ligger indenfor en radius af bare to kilometer.

kontakt os for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...