Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Poppel Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1396655
  • Villa
  • 188 m2
  • 788 m2
  • 6
  • 6.295.000 kroner

villa med attraktiv placering i roskilde vest

i det eftertragtede roskilde vest bliver i mødt af denne nydelige villa, der emmer af charme og samtidig er den lige er til at flytte ind i. ydermere kan i se frem til en beliggenhed i særklasse, da i her får nærhed til både naturen og dagligdagens gøremål.

fra adressen når i sct. jørgens skole, daginstitution, indkøb, hyrdehøj skov og roskilde fjord i en radius af to og en halv kilometer. herudover skal det nævnes, at i også let kommer til roskilde station, hvorfra i kan taget toget mod københavn.

boligen er opført i 1934, men blev i 2017 gennemgribende renoveret med nye lofter og gulve i stueplan, ligesom planløsningen er ændret samme år, og køkkenet er opdateret. endelig er badeværelset på førstesalen lavet i 2018, hvilket samlet giver jer skønne kvadratmeter at opholde jer på.

inden døre kan i se frem til 188 m2 fordelt over halvandet plan samt 79 m2 i kælderen som inkluderer fire disponible rum og et vaskerum. i stueplan og på førstesalen er der de fleste steder fyrretræsplankegulve, dog ikke på badeværelserne og i køkken-alrummet, som har klinker. fra entréen i stueplan får i indgang til et badeværelse, mens i også møder to skønne stuer. i den ene stue finder i en hyggelig og stemningsskabende brændeovn og rigelig med plads til de komfortable møbler. afslutningsvis når i til køkken-alrummet hvor kvik-køkkenet med en smuk egetræsbordplade giver jer ideelle rammer omkring madlavningen. på førstesalen træder i op i en fordelingsgang, som åbner op til tre værelser i en rigtig fornuftig størrelse. endelig er der også et badeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche.

udenfor får i fornøjelsen af et praktisk udhus, som er perfekt til opmagasinering. derudover er haven let anlagt med en træterrasse, chaussesten samt græsplæne, der er prydet af høje træer og buske.

book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...