Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Lindesbakkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1124566
  • Villa
  • 236 m2
  • 976 m2
  • 70 m2
  • 2.350.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • D

Bolig med mange muligheder. Dejlig have med udsigt

**TILBUD ØNSKES - MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE**

Gundsømagle er ved at fæstne sig i mange køberes bevidsthed, som et sted, der er rigtigt rart at bo og som har mange fordele. Udover at her er institutioner, skole og indkøb, så er der gode hurtige forbindelsesveje mod København, eller til Veksø Sj, hvis man ønsker at tage toget. Der er 7 km til Veksø. Området byder på stort nyskov naturområde med gang, cykel og løbestier, der forbindes til Jyllinge, hvor Roskilde fjord er sagen. Større børn tager blot bussen til Himmelev/Roskilde, hvis det er tiden til mere end 9. klasse. Og ikke mindst så er boligernes priser stadig ikke i et niveau, som forstads København.
Huset ligger i den gamle bydel med små snævre veje, som også bare betyder, at der er ringe trafik fra beboerne i området. Huset ligger først for på sidevejen og da området skråner nedad, så har huset en have med udsigt over området og især fra 1. sals store balkon.
Huset står registreret som opført i år 1800, men det er kun en gavlvæg i skel, som er herfra. Huset blev tilbygget og helt ombygget i 1974. Huset er indeholder 2 fulde plan og en halv kælder. Måske boligen er egnet til 2-familieshus, hvis man kunne ønske dette. Alternativt er der rigtig god plads til liberalt erhverv.
Stor entre med trappe til 1. sal. Fra entreen er der et stort rum, der reelt fungerer som vaskerum, men det er så stort, at det kan benyttes til meget andet, eller opdeles.Herfra er der adgang til nyere brusebadeværelser, og fyrrum med udgang til baghaven. I fyrrummet står oliefyret, der er fra år 2000. Fra entreeen er der også adgang til et stort køkken, der også har udgang til baghaven.
På den anden side af entreeen er der en stor spisestue og herfra et par trin ned til den helt store stue med smedejerns vindeltrappe til 1 sal og til kælderen, og med udgang til en stor overdækket terrasse under den store balkon.
1. sal har som nævnt 2 opgange. Vindeltrappen fører op til et repos, der giver adgang til et stor værelse og et mindre værelse. Begge værelser har udgang til den store balkon, hvorfra der er udsigt over området og markerne. Fra reposset er der adgang til et stort badeværelse med karbad. Badeværelset er med gennemgang til et sort disponibelt værelse og videre til stort møblerbart repos med trappen ned til entreen og videre igen endnu et stor værelse. Skillevæggene på 1. sal er lette og relativt lette at fjerne eller flytte, hvis man ønsker en anden indretning.
Vindeltrappen fører ned til en højloftet kælder med mellemgang med udgang til forsiden af huset. Mindre opbevaringsrum, stor disponibelt rum, badeværelse med brus i forbindelse med Saune.
Som sagt masser af plads og fantasien kan få frit spil.
Lidt maling og mindre renovering må påregnes.
I baghaven er der et stort udhus og i tilknytning hertil en stor solrig træterrasse med udsigt over have. Foran huset er der et stort flisebelagt parkeringsareal blandt andet med en dobbelt carport.
Spændende bolig, der er et besøg værd, så ring til mig på 70 20 44 66.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...