Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Langagervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1281561
  • Villa
  • 149 m2
  • 1.222 m2
  • 5
  • 4.495.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

flot og indflytningsklar etplansvilla i himmerlev

med adresse i det attraktive himmelev kommer i til at bo helt centralt i forhold til alle de brikker, der får hverdagens puslespil til at gå op - og så er beliggenheden ikke engang boligens største force. i får nemlig en gennemført flot etplansvilla med en god planløsning, solide kvalitetsløsninger og et fantastisk have miljø. velkommen på langagervej 9a.

i ankommer til en ærtestensbelagt indkørsel, der giver adgang til 2 carporte, den ene med isoleret værksted, fra begge kan i på gåben følge en bred flisebelægning til hoved eller bryggersdøren.

villaen præsenterer sig yderst velholdt, den er renoveret i årene fra 2002 til 2006, og allerede udefra møder i et stilrent design. indenfor byder 149 kvadratmeter på fire gode værelser, hvoraf det ene tilmed har walk-in-closet og indgang til eget badeværelse med badekar. de resterende tre værelser deles om endnu et lækkert badeværelse, og derudover er her et bryggers med fjernvarme fra 2018.


i finder endvidere et fantastisk køkken-alrum, hvor en stor køkkenhalvø giver god arbejdsplads for hjemmets kok, mens en indbygget brændeovn spreder en hyggelig stemning og de smukke klinker byder på gulvvarme - ligesom i bryggerset og på begge badeværelser. fra køkken-alrummet går i ned i stuen, der ligger forskudt og dermed byder på en loftshøjde på 282 cm, hvilket sammen med de brede vinduespartier skaber en rummelig atmosfære. glasdøre leder jer ud til den solrige terrasse, og herfra træder i videre ud til haven, der udfolder sig med flere hyggekroge, to lækre træterrasser samt masser af græsplæne og et væld af smukke hortensiaer. i alt får i 1.222 kvadratmeter grund at brede jer på, så her er god plads til havefester med venner og familie. desuden er her et lille orangeri fra 2017, hvor i kan dyrke saftige tomater og friske citrusfrugter.


ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...