Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Gammel Landevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1351917
  • Villa
  • 169 m2
  • 697 m2
  • 6
  • 6.995.000 kroner

næsten i centrum, og alligevel fredfyldt.

på gammel landevej 12 i roskilde kan i blive de lykkelige ejere af dette arkitektonisk charmerende og velholdte hus i klassisk patricierstil fra 1920.

i bosætter jer med en fantastisk beliggenhed, på en stille blind vej, hvor børnene kan lege på vejen. samtidig bor i yderst centralt med gåafstand til bymidten, ro’s torv, stationen, indkøb og skoler - kort sagt kommer i ikke til at mangle noget i hverdagen.

der er foretaget løbende vedligeholdelse på ejendommen med respekt for de oprindelige detaljer såsom merbau-sildebensparketgulvet i hele stueetagen og de flotte, høje stuklofter, som er bevaret. i får en rummelig og funktionel bolig med masser af muligheder for eksempelvis at skabe ekstra plads på den uudnyttede anden sal.

køkken-alrummet står som det centrale værested, hvor amatørkokken slår sig løs i multiform-køkkenet med kirsebærtræsbordplade og sort granit omkring gaskomfuret. køkkenet er i åben forbindelse til spisestuen, og resten af etagen er dedikeret til yderligere to stuer en suite, hvoraf den ene har en stemningsskabende brændeovn, samt et gæstetoilet.

førstesalen gemmer på tre indretningsvenlige værelser - det ene med altan - og disse deles om et luksuriøst og tidløst badeværelse med badekar og gulvvarme. afslutningsvis mangler i at udforske kælderen, der blev istandsat i 2012. hernede er der egen indgang, et praktisk bryggers med bad, et køkken samt to store disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder.

huset placerer sig fordelagtigt på den rummelige, sydvendte grund med passende afstand til de omkringliggende bebyggelser, så i har masser af privatliv, luft og højt til himlen. der er mange solrige timer i vente på fliseterrassemiljøet, hvor i kan anbringe havemøbler og grill. endvidere får i en dobbelt carport, hvor der ovenover er lagt gulv, og samtidig har den tilknyttet et skur, så opbevaringsmulighederne er rigelige.

bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...