Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Frederiksborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1197953
  • Villa
  • 175 m2
  • 895 m2
  • 4
  • 8.700.000 kroner

skøn panoramudsigt over roskilde fjord!

panoramaudsigt over den fagre roskilde fjord og lækre materialer er blot nogle af de fantastiske faciliteter, som venter i denne flotte villa i himmelev. herforuden kan i se frem til terrasser rundt om hele huset i to etager, en overkommelig, anlagt have og adgang til vandet med plads til egen båd, bålhygge og svømmeture.

i flytter til et roligt område, hvor både daginstitution, skole, gymnasium og indkøb er indenfor en overskuelig radius. desuden får pendlere under ti minutters cykling til roskilde station.

på strandgrunden er der gennemgående anvendt kvalitetsmaterialer til opførslen af huset fra 2008, og det fremstår meget velbygget med lyse facader, sort tegltag og et væld af terrassedøre, som lysindfaldet glædeligt strømmer ind gennem. desuden får i en sublim udsigt til fjorden fra alle rum på nær det ene badeværelse. endvidere er der centralstøvsuger, genvex-anlæg og gulvvarme overalt med undtagelse af stuen på første sal. tilmed er der ekstra lofthøjde i hele huset, der giver rummelighed.

efter bilen er parkeret i carporten med tilhørende værksted, kan i fortsætte inden døre i stueplan, der byder på tre skønne værelser. her er også et praktisk bryggers og et nydeligt badeværelse med badekar, bruseniche og to topmonterede vaske på den sorte granitbordplade, som går igen i det andet badeværelse og i køkkenet.

bevæger i jer ovenpå til førstesalen, befinder husets andet stilrene badeværelse sig her, mens de primære kvadratmeter udgøres af det vidunderlige opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. i det elegante designa-køkken med hvide, grebsfrie elementer har hjemmets kok fortrinlige forhold med pyrolyse- og mikroovn, en vit-induktionskogezone samt en quooker.

den enorme stue har smukke plankegulve af egetræ og en indbygget pejs samt masser af udgange til det hævede terrasseområde, hvorfra det udsøgte vue kan beundres.

ring og bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...