Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Svend Estridsens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1394142
  • Villa
  • 195 m2
  • 1.063 m2
  • 7
  • 7.000.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

flot villa med plads til den store familie

er i på jagt efter en rummelig villa, der kan forsyne jer med de helt optimale betingelser for den store familie? så kig endelig med her. med denne flotte ejendom får i indflytningsklare rammer foruden en fortrinlig beliggenhed i det centrale roskilde.

huset er opført i 1947 og håndhæver derfor en klassisk sjæl og stemning kombineret med nyere, moderne fortolkninger, der flyder ubesværet sammen. heraf kan blandt andet fremhæves køkkenet fra multiform, der blev isat i 2016/2017. i samme ombæring blev der udskiftet terrassedøre og kældervinduer samt opdateret med garderobe og radiatorskjulere.

i stueplan finder i stuen med elegant sildebensparket, der pryder de to stuer en suite. de lyse rum understreges af et nydeligt lysindfald fra de brede vinduespartier. her arrangeres oplagt med henholdsvis spise- og dagligstue, og i det åbne køkken-alrum møder i hjemmets samlingspunkt.

elementerne i mørkt, røget eg kontrasterer smukt til de hvide designa-moduler på den modstødende væg, der nærmest smelter sammen med adskillelsen. her afslører sig desuden en kvalitetsrig quooker i bruneret messing, køleskabe fra miele, ovne fra siemens samt et integreret skab til kaffemaskiner og lignende. tilmed fremstår på multiform-delen en granitbordplade og ovenfor et loftintegreret emfang.

i stueniveau ligger et pænt gæstetoilet samt et brusebadeværelse foruden fire regulære værelser. på førstesalen kommer dertil to værelser samt endnu et badeværelse og et uudnyttet rum over køkkenet, hvor der kan etableres yderligere rum. endelig viser sig en kælder med hele seks mulighedsrige, disponible rum og et bryggers med vaskefaciliteter.

ude gemmer sig en parklignende, vedligeholdelseslet have med fantastiske kirsebærtræer. her kan i ugeneret nyde solen enten på den ene terrasse om morgenen eller på det markiseoverdækkede terrassemiljø om aftenen.

i befinder jer på en stille villavej, som fører jer videre op til byens mange tilbud. kvarteret er børnevenligt med hyggelige vejfester.

velkommen til svend estridsens vej 4.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...