Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Frederiksborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1341459
  • Villa
  • 303 m2
  • 1.345 m2
  • 7
  • 14.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

uovertruffen villa nær roskilde havn

uovertruffen villa nær roskilde havn.


lyse indendørsrammer, en toneangivende indretning og et væld af skønne detaljer i et sjældent set omfang.

dette og mere til, er, hvad der venter i denne smukke villa kun få hundrede meter fra roskilde havn.


i bosætter jer tilbagetrukket fra frederiksborgvej, og kan enten vælge adgang fra frederiksborgvej eller fra sct. agnesvej.


jeres nye hjem er nærmest ved foden af roskilde domkirke, og det er svært ikke at lade sig begejstre over den korte afstand til alle hverdagens bekvemmeligheder og fornøjelser i den historiske bymidte.


den harmoniske, hvide ejendom har de senere år været igennem en totalistandsættelse, ligesom der er blevet opført en tilbygning med respekt for arkitekturen i det oprindelige hus.


ejendommens have er nyanlagt og omkranset af en høj hæk, således at privatlivet er intakt.udendørs flisearealer er belagt med granitfliser som flere steder er omkranset af chaussésten.


indenfor strækker boligen sig over kælder, stueplan og førstesal, der gemmer på en uimodståelig kombination af nye, moderne løsninger og charmerende originaliteter, hvor der er kælet for detaljen.


i kan blandt andet se frem til gulvvarme på alle etager, egetræs plankegulve på 1. sal og egetræs sildebensparket på øvrige etager, kun afbrudt af travertinklinker i køkken og gangareal.


hertil kommer også to udsøgte badeværelser med granitgulve, uno form-interiør, vola-sanitet og afskærmede brusenicher.


jeres nye hjem har mange forcer, dog er det især værd at bemærke de tre stuer, hvoraf den ene har en åben pejs og en anden en imponerende lofthøjde på over 6 meter med synlige hanebånd og loft til kip. sidstnævnte stue har sågar en hjemmebar.


det elegante uno form spisekøkken er udført i røget eg og indrettet med kvalitetshvidevarer fra gaggenau samt quooker og en diskret indbygget loftemhætte, som fuldender stilen.


på førstesalen opdager i ligeledes de fritlagte loftbjælker, der går igen i fordelingsgangen og på alle fire værelser. boligen afrundes af den høje kælder med seks disponible rum samt et bryggers med moderne vaskefaciliteter.


denne villa indeholder langt mere end ovenstående, og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...