Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Baunevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1329491
  • Villa
  • 166 m2
  • 833 m2
  • 6
  • 2.850.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

velindrettet familievilla i ågerup

det er på en rolig adresse i familievenlige ågerup, at i finder denne veludnyttede villa. med et boligareal på 166 m2 får i rig mulighed for at indrette jer efter egne ønsker med hele fire værelser og skønne opholdsmiljøer. dertil følger en anvendelig kælder.

gulstensejendommen er gennemgående velholdt, så trods den ældre indretning vil i med lethed kunne overtage og derefter løbende modernisere. huset opvarmes af jordvarme, og tilknyttet matriklen er en muret garage med plads til to biler.

indenfor møder i en funktionel planløsning, der samler alle fire værelser i ét afsnit. værelserne er alle af varierende, men fornuftig størrelse, og det ene kan tilmed opdeles til to, hvis i mangler. samme afsnit huser også det lyse brusebadeværelse, der, ligesom gæstetoilettet, har gulvvarme.

næste stop er spisekøkkenet, hvis placering mod spisestuen giver jer mulighed for at åbne op og skabe et rummeligt køkken-alrum med rum til familiefester og hyggelige aftener med venneparret. apropos de to stuer er her en naturlig opdeling, således at opholdsstuen separeres fra middagsafdelingen. sidstnævnte har et nydeligt egetræsparketgulv, mens der om den åbne pejs er beklædt med klinker. opholdsstuen munder ud i et bredt glasparti med skydedør mod haven. kælderen rummer masser af potentiale i de tre disponible rum, som får selskab af et bryggers.

udenfor er der mod vest anlagt en stor, overdækket terrasse med gulv i hårdt træ. tilmed følger et muret grillområde og en børnevenlig have med plads til leg og boldspil. græsplænen har også flere lækroge til læsning i solen, og så er her komplet ugeneret.

beliggenhedsmæssigt får i cykelafstand til skole samt let tilgang mod roskilde centrum, københavn og lufthavnen. busstoppested og indkøbsmuligheder er i gåafstand.

kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...