Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Neergårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1322461
  • Villa
  • 185 m2
  • 629 m2
  • 4
  • 4.500.000 kroner

dejlig villa med god beliggenhed i roskilde

kort fra roskilde bymidte i et roligt kvarter tæt på grønne områder ligger denne pæne villa med en velindrettet planløsning. hertil kommer en kort afstand til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, som sørger for ideelle betingelser for børnefamilien.

i roskilde kan i nyde en sprudlende kultur med musikmuseet ragnarok og den imponerende domkirke, mens den nære placering til roskilde station, sørger for at i med toget kan nå københavn i løbet af cirka 20 minutter.

ejendommen er opført i 1956 og er løbende flot vedligeholdt. tilstødende huset er etableret en dobbeltgarage, hvor begge biler kan holde trygt i tørvejr. den omkransende have er velanlagt med et solrigt terrasseområde, hvor der også findes en udestue.

i bydes velkommen i en rummelig entré med gæstetoilet, hvor indbyggede skabe sørger for at gemme overtøj og sko væk. herfra ledes i direkte ind i det store opholdsrum, hvor køkken-alrummet er åbnet op til stuen, så der skabes direkte forbindelse mellem de to afdelinger. køkkenet er udført med hvidt interiør med fyldninger, og en bordplade, som munder ud i en god spiseplads. i alrummet er der ligeledes udgang til den sydvendte del af terrassen, så i nemt kan rykke aftensmaden udenfor, når vejret byder sig til det.

i den rummelige stues ene hjørne varmer en brændeovn behageligt op foran sofaafdelingen, mens der ved spiseafsnittet ligeledes kan åbnes op ud til den sydvendte terrasse.

på førstesalen finder i værelsesafdelingen, som byder på fire værelser, hvoraf tre af dem er udført med hems. heroppe er også et lyst og indbydende badeværelse med bruseniche.

slutteligt sørger en mindre kælder for rum til opbevaring og endnu et badeværelse.

alt i alt en skøn villa med masser af plads til familien. book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...