Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Egebjerg

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1291899
  • Villa
  • 164 m2
  • 866 m2
  • 5
  • 4.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

flot villa ud mod grønt område i himmelev

med udsigt til grønne arealer i himmelev ligger denne flotte og velholdte villa. huset er løbende vedligeholdt, således i kan se frem til indbydende kvadratmeter, som giver familielivet idelle rammer at udfolde sig i.

den gule villa har hvide vinduesrammer og døre samt rødt tegltag. ved ankomst til adressen kan bilen parkeres i carporten med tilknyttet udhus og brændeskur. herefter kan i bevæge jer indenfor, hvor 164 m2 fordeler sig over halvandet plan. i stueplan venter der et bryggers, hvor vaskefaciliteterne kan stilles. videre er der også et værelse med indbygget skab samt et badeværelse med klinker, gulvvarme og bruseniche.


derudover når i køkken-alrummet, som giver jer mulighed for at være sammen på tværs af madlavning og samtaler. køkkenet er istandsat i 2015, så det nu fremtræder med elementer fra hth med en knust granit bordplade og alle hårde hvidevarer, herunder induktionskogeplade, ovn og kombiovn. her er der også kommet spots i 2018, som også går igen i den tilstødende stue. i stuen er der trægulve, et dejligt lysindfald samt en svanemærket aduro-brændeovn. endelig kan i bevæge jer op til førstesalen, hvor i fra reposen får åben etageadskillelse til stueplan. fra reposen er der indgang til tre værelser og et badeværelse med bruseniche. samtidig er der etableret velux-vinduer mod himmelev skov i 2018, så i altid kan beundre omgivelserne.

udenfor kan i opholde jer på træterrassen, hvorfra i kan beskue jeres have. her er der prydet med flere bede, træer og blomster, som samlet skaber perfekte udendørsomgivelser. slutteligt er der fra adressen gå- og cykelafstand til alle hverdagens nødvendigheder, såsom skole, daginstitution, indkøb og trekroner station. som prikken over i’et er der under 200 meter til den smukke himmelev skov.

book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...