Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Frederiksborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1291639
  • Villa
  • 200 m2
  • 1.248 m2
  • 5
  • 9.495.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

villa fra 2017 med udsigt over roskilde fjord

med en skøn udsigt over fjorden og roskilde præsenterer denne lækre villa fra 2017 sig yderst indbydende og stilren. her får i en vedligeholdelsesfri og energivenlig bolig i himmelev, hvis 200 kvadratmeter tilmed byder på en ideel planløsning for børnefamilien.

murstensejendommen i to plan er holdt i moderne funkisstil og er opført på en 1.248 kvadratmeter stor grund. når i ankommer til adressen kan begge biler parkeres i dobbeltcarporten, og i kan se frem til et godt isoleret hjem med en varmepumpe.

karakteristisk for villaen er de høje og gavmilde glaspartier, som foruden at sikre et fantastisk lysindfald bidrager med den pragtfulde udsigt over vandet, domkirken og vikingemuseet. vinduerne trækker omgivelserne helt indenfor og skaber et udsøgt hjem, og særligt det rummelige og udsøgte opholdsmiljø på førstesalen giver ideelle rammer om dagligdagen. her går stuen i ét med køkken-alrummet, som er forsynet med strømlinet kvik-inventar samt en stenbordplade, hvor amatørkokken for alvor kan udfolde sine kulinariske evner. som en ekstra bonus er der fra køkkenet adgang til en mageløs terrasse, hvor i kan nyde solen og sommeren i fulde drag, mens i skuer ud over området.

førstesal gemmer desuden på et værelse og et badeværelse, og i stueplan får i yderligere et badeværelse, et bryggers samt fire værelser. det ene værelse er forsynet med et walk-in-closet i åben forlængelse og har endda udgang til haven. fra adressen når i fjorden på under 300 meter, og busstoppested, daginstitution, indkøb og himmelev skole er lige i nærheden.

alt i alt får i en fremragende bolig, som er gennemstrømmet af et moderne og stilrent udtryk. lyder det som noget for jer? så ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...