Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Vestre Kirkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1281560
  • Villa
  • 213 m2
  • 729 m2
  • 6
  • 5.995.000 kroner

spektakulær villa med fjordkig

moderne udtryk, spektakulær arkitektur og intelligente indretningsløsninger karakteriserer denne opsigtsvækkende villa, hvor familieliv og design går op i en højere enhed.

ejendommen er opført i 2017, og byggeriet kendetegner sig især ved sine t-formede vinduer, som sikrer minimalt indkig og maximal udsigt. her er udelukkende tænkt i lækre, eksklusive materialer, hvilket blandt andet afspejler sig ved et lydloft i alrummet, som sørger for en fænomenal akustik i boligens travleste rum, integrerede kabelskjulere i væggene, kipbare spots samt ventilationsanlæg og individuelt styret gulvvarme.

træd indenfor i entréen, hvor overtøj kan hænges i den indbyggede skabsvæg, og lad jer lede ind i det enorme køkken-alrum, hvor husets særlige arkitektoniske greb og smukke materialer træder frem. køkken-alrummet præsenterer et rummeligt vinkelkøkken med en stor køkkenø med bardisk, hvorfra i nemt kan underholde jeres gæster, mens maden simrer i gryderne. køkkenet er udført med mørke elementer, stålbordplade, hvidevarer fra miele og luksuriøse detaljer som integreret espressomaskine og tallerkenvarmer. skabsvæggen kan rumme alverdens køkkenredskaber og gemmer også på et skjult forrådskammer.

gennem alrummets store glassparti kan i fra spiseafdelingen nyde kigget til roskilde fjord, og herfra er der tilmed udgang til det sydvestvendte terrasseområde. på terrassen er der udvendige stikkontakter. fra alrummet er der ligeledes forbindelse til den hyggelige stue, hvor de karakteristiske t-formede vinduer lukker kaskader af dagslys ind.

boligens to separate værelsesafdelinger er nøje konstrueret med det formål at passe til familielivets forskellige rytmer og sengetider. her er et lækkert forældresoveværelse med tilhørende badeværelse og walk-in closet. den anden værelsesafdeling har tre værelser og ligeledes eget badeværelse. begge badeværelser har vola-armaturer, unidrain afløb og corian-bordplader. både på badeværelset, i entréen og i teknikrummet findes flotte travertin-fliser, mens der i resten af huset er gennemgående plankegulve i sort eg.

for jer som ønsker at lave et statement med jeres hjem.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...