Rapportér

Villa til salg, Nærum, Tovesvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1418639
  • Villa
  • 14.800.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Ikke angivet
LokalBolig Holte
tlf: 45822800
rudersdal@lokalbolig.dk

flot, funkisinspireret villa i søllerød

nu har i muligheden for at få nøglerne til denne unikke villa på tovesvej 20a i søllerød. her får i et væld af eksklusive materialer, en fantastisk planløsning samt en pragtfuld placering på den knap 1600 kvadratmeter store grund med daginstitutioner, vangeboskolen, indkøb og grønne områder lige i nærheden.

ejendommen er arkitekttegnet og opført i 2019 samt fuldmuret og udstyret med gulvvarme og velfac-vinduer. hertil har huset et dejligt udhæng, så bilerne kan stå i tørvejr.


indenfor byder stueplan på et fremragende køkken-alrum i åben forbindelse med en lys stue. her har i et væld af muligheder for at indrette et vidunderligt spiseområde foran de store vinduespartier med lacuna-foldedøre, der åbner op til en stor betonterrasse udenfor. sofaarrangementet får derimod en naturlig plads i den modsatte ende af rummet. kvik-køkkenet består af en stor kogeø, der er med integreret kogezone. de grebsfrie køkkenfronter er hvide og bordpladen er af massiv beton. dertil finder i en stor skabsvæg med integrerede ovne og et vinkøleskab. læg desuden mærke til det smukke sildebensparketgulv, der går igen i det meste af boligen, samt de perforerede, akustiske lofter, der sikrer en minimalistisk indretning og en glimrende akustik. mod øst finder i et skønt bryggers og et værelse.

førstesal er praktisk opdelt i et lækkert forældreafsnit med walk-through-closet og eget badeværelse med badekar, væghængt toilet, to håndvaske og to regnbrusere. her skal i lægge mærke til de dejlige, dobbelte skydedøre samt den fantastiske marmorudsmykning på væggene. derudover finder i to reelle børneværelser med indbyggede skabe og udgang til en herlig, sydøstvendt altan samt et badeværelse, der matcher forældrebadeværelset i farve og stil.

udenfor finder i den delvist overdækkede, sydvestvendte terrasse, hvor i kan installere flere gode siddeområder, mens den store regulære græsplæne foran gør sig godt til f.eks. boldspil.

ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...