Rapportér

Villa til salg, Køge, Funchsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1184320
  • Villa
  • 131 m2
  • 767 m2
  • 76 m2
  • 5
  • 3.695.000 kroner
  • 185.000 Kroner
  • D

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

131 m2 villa til salg i 4600 Køge

Velholdt og attraktivt beliggende murermesterejendom i 3 plan, som er opført i 1947 og byder på et samlet etageareal ifølge BBR på 207 kvm. Heraf er 76 kvm. placeret i en meget anvendelig kælder med mange fine anvendelsesmuligheder. Ejendommens boligareal er rigtigt godt udnyttet med bl.a. 3 gode værelser samt såvel badeværelse i stueplan og toilet på begge plan. Der er gode muligheder for indretning af køkkenalrum, hvis dette er drømmen. Fremhæves skal det naturligvis også, at beliggenheden simpelthen er perfekt - på lukket, fredelig og børnevenlig vej, meget tæt på skole, fine idrætsfaciliteter og blot ca. 5 min. kørsel på cykel fra Køge Torv.

Ejendommens smukke og helt ugenerte have er et kapitel helt for sig. Det fornemmes tydeligt, at der er kræset for og lagt mange timer i denne have - så fint afstemt med ejendomstypen med de mange smukke blomster og frugttræer, samt de skabte hyggekroge, eks. under den overdækkede terrasse. Her er atmosfære - her føler man sig ganske enkelt hjemme. Derudover carport, udhus samt drivhus (ej på BBR).

EJENDOMMEN BYDER PÅ:
Entre med flot trappe til 1. sal og nedgang til kælderplan. Stort spisekøkken med udgang til en højt hævet terrasse, hvor morgensolen kan nydes. Hyggelig opholdsstue med brændeovn fra 2016. Rummeligt badeværelse med stor bruseniche samt toilet i adskilt rum. 1. sal; Soveværelse med skabsplads. Stort værelse, som kan udvides ved inddragelse af skunkrum. Toilet samt mindre værelse. Kælderplan; To store disponible rum, af sælger anvendt som værelser (ej godkendt til beboelse). Stort dejligt vaskerum. Disp. rum hvor naturgasfyret er placeret. Pulterkammer/viktualierum.

BELIGGENHED: Ejendommen er attraktivt beliggende i fredeligt kvarter i Køge midtby.
I cykelafstand fra Køge Torv, som med sine toppede brosten og hyggelige handelsliv virkeligt er et besøg værd. Køge er en by i rivende udvikling, hvor det kommende Supersygehus samt højhastighedsbanen, der forventes færdig i 2019 og gør det endnu nemmere at komme til København, også er medvirkende faktorer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...
Se også: Areal Månedlig leje
Billede af: Villa i Herfølge - Bygvænget til salg

Villa på Bygvænget, Herfølge

Velindrettet etplansvilla med en pragtfuld have i Herfølge: I Herfølge ligger denne skønne villa, hvor I indenfor en radius af 700 meter finder Herfølge Skolen, daginstitution, indkøb og busforbindelser. Der er ligele...

194 m2 Ikke til leje
117 m2 Ikke til leje
73 m2 Ikke til leje