Rapportér

Villa til salg, Ishøj, Ørnekærs Vænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1192348
  • Villa
  • 2.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

villa til den store familie!

denne charmerende villa i ishøj byder på en formidabel planløsning og breder sine 162 kvadratmeter over halvandet plan, hvor i finder store, lyse rum med god plads til familiesamvær. som ekstra bonus får i hele to overdækkede altaner og en stor have. sidst, men ikke mindst, kommer i til at bo på en attraktiv og børnevenlig adresse for enden af en blind vej lige ud til et trygt stisystem.

i møder en høj, flot villa fra 1976 med en hvid murstensfacade. bilen kan i parkere i garagen eller under carporten, inden i bevæger jer indenfor i den rummelige bolig, der byder på i alt fire værelser fordelt mellem en børne- og voksenafdeling.

tre af værelserne er samlet omkring et lækkert badeværelse med badekar og gulvvarme på førstesalen. to af disse værelser giver adgang til hver deres altan, og særligt det største af dem byder på masser af plads, mens den overdækkede altan hertil er helt fantastisk. her kan i nyde udsigten over fællesarealerne på den anden side af stien og følge med i træernes smukke farveskift i løbet af året.

foruden det fjerde og sidste værelse udgøres stueetagen af et lækkert bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads, et charmerende køkken med elementer i kirsebærtræ, et gæstetoilet samt en stor, skøn stue med et fantastisk lysindfald. stuen ligger i åben sammenhæng med spisestuen, hvor en pilleovn fra 2018 sætter en stemningsfuld atmosfære.

terrassen overdækkes halvt af førstesalens altan, og den løber i en vinkel omkring huset, hvorfor i altid kan finde en solrig plads. derudover kan i glæde jer over en stor græsplæne, der går lige ned til det grønne område, hvor børnene trygt kan løbe og lege om sommeren. via stisystemet kan i gå til vibeholmsskolen på under ti minutter, og derudover kommer i til at bo nær handlemuligheder, ishøj strand og s-tog.

Denne bolig ligger i Ishøj kommune - klik her for mere info...