Rapportér

Villa til salg, Herlev, Græshavevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1104852
  • Villa
  • 211 m2
  • 732 m2
  • 7
  • 4.495.000 kroner
  • 225.000 Kroner
  • C

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

211 m2 villa til salg i 2730 Herlev

Indflytningsklar villa på 211 kvm

I eet af Herlevs allerbedste villakvarterer finder du denne meget store og godt indrettede villa i to plan, på hele 211 kvm. Kvarteret er trygt og roligt. Skoler, institutioner, sportshal og indkøb er i gå og cykelafstand, med let adgang til Herlevs store gang-og cykel sti-system, så børnene let kan cykle til og fra skole.

Villaen er opført i 1962 og i fik i 1979 tilbygget 1. sal og fremstår som en ideel bolig til jer der ønsker masser af plads og udfoldelsesmuligheder. Villaen er renoveret gennem årene så I kan " male og flytte ind". Via hovedindgangen kommer du fra entreen til et separat køkken med mindre spiseplads og på modsatte side, et kontor/værelse . Her er også badeværelse, samt et godt og stort bryggers med udgang direkte til indkørslen. Videre ind til de meget store spise og opholdsstuer, tvstue (der også kan ændres til nok et værelse eller køkken/alrum), samt en stor pejsestue med flot skifergulv med gulvvarme, og kæmpe vinduespartier ud mod den helt aflukkede og ugenerede syd/vestvendte have. Her er der rigelig plads til både trampolin og grill. 1.salens altan giver naturligt dække for en del af den store terresse, så man kan sidde ude om aftenen, selv når duggen falder.

1.salen har stor repos, hvor ejerne har indrettet kontorplads. Her er et fint badeværelse med nyrenoverede fliser i hele brusenichen. Herudover er der 2 gode børneværelser samt et kæmpe soveværelse med stor altan hvor man kan nyde de stille morgener.

Ejendommen fremstår i en helt og aldeles fin stand, så leder I også efter en stor villa, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Herlev kommune - klik her for mere info...