Rapportér

Villa til salg, Hellerup, Baunegårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1196634
  • Villa
  • 140 m2
  • 116 m2
  • 4
  • 7.995.000 kroner
  • 400.000 Kroner

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

140 m2 villa til salg i 2900 Hellerup

Rækkehuset er beliggende i en Ole Olsens gammel Kunsthal fra 1931 og indrettet i hallens oprindelige arkitektur stil, med store ovenlysvinduer, store vinduesflader så lyset rigtig kan komme ind.

I det man træder ind i huset entre får man følelsen af noget helt unikt, - det flotte New York beton gulv, med gulvvarme, som følger hele huset stuetagen - uden dørkarme, - ud i alt det store - som rummene aldrig stopper.

Her er plads til de store malerier på væggene, sofagrupper, det helt store spisebord eller bare et mindre i hjørnet. Det er kun fantasien der sætter grænser for indretning.

Fra entréen er et stort gæstetoilet, indrettet i moderne stil med sorte store fliser.

Køkkenet er åbent, i lyst råt træ, som et køkker fra de moderne schweiziske chalets, belagt med flot massiv marmor bordplade.
Alle hårde hvide vare KitchenAid, - Quooker vandhane,
Helt igennem kvalitet køkken som man sjældent ser i denne prisklasse boliger.

Etagen fordeler sigåbent til små kroge, hvor man kan have tv stue eller åbent kontor.

De store vinduer giver lys ind i etagen hele døgnet rundt.

Fra køkkenet er der udgang til huset terrasse, som giver mange muligheder for indretning. her ser man over på Ole Olsen palæ som giver en smuk naboudsigt til palæet tårne.

Tappen op til 1 sal er en kapitel for sig selv, denøverste taghældning er ag glas og giver et eventyrligt museum oplevelse.

1 salen er med nye plankegulve, 3 store soveværelser alle med loft ovenlys fra øverste taghældning, der er højt til loftet og gode muligheder for at indrette rummet med skabe dobbeltsenge og skrivebord. Dejligt stort badeværelse med brus. Ved siden af badeværelset er der et bryggers med plads til aflægning og depot.

Til huset høre to privat markeret parkeringspladser, lige foran døren.

Rækkehuset er beliggende i en lukket enklave med 19 rækkehuset, private grønne områder, smukke huse som naboer

Området er beliggende centralt i Hellerup, med Strandvejens livlige kystliv, Gentoftegades madindkøb centrum, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. 20 minutter cykelafstand til Københavns centrum eller 8 minutters gang til Bernstorffsvej station.

En rækkehus hvor man ikke får uventet renoveringsudgifter, sikkert beliggende, lave ejerudgifter, og er vedligehold frit i mange år.

Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info...