Rapportér

Villa til salg, Hellerup, Baunegårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1192540
  • Villa
  • 114 m2
  • 100 m2
  • 4
  • 7.495.000 kroner
  • 375.000 Kroner

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

114 m2 villa til salg i 2900 Hellerup

Beliggende centralt beliggende i Hellerup, med Strandvejens livlige kystliv, Gentoftegades madindkøb centrum, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. 20 minutter cykelafstand til Københavns centrum eller 8 minutters gang til Bernstorffsvej station.

Rækkehuset er beliggende i en Ole Olsens gammel filmbygninger, og indrettet i hyggelig cottage stil i 2 plan med mursten, tegltag og nye sprossede vinduer, så et engelsk rækkehus med åbne private åbne grønne områder.

Rækkehuset er helt nyistandsat i den gamle bygning og man har derfor beholdt dens charme som huset tidsalder repræsenterede. Den store grønne massive hoveddør, fortæller at her går man ind i et kvalitet byggeri.

Man kommer ind i en huset entre med de 3.5 meter til loftet, til venstre er et stort gæstetoilet med vaskeafsnit. Smagfuld istandsat med mørke store fliser, rund fritstående håndvask, aflægningsplads til vasketøj, meget praktisk.

Fra entre kommer man ind i det hyggelige store 45 kvm store køkkenalrum. Smukt mørkt designet køkken fra Copi og med helt nye kvalitets hårde hvidevarer fra KitchenAid, Quooker vandhane, massiv marmorbordplade til køkkenøen. Helt igennem kvalitet køkken som man sjældent ser.
Stuen er med høje paneler, 3. 5 meter til loftet og plads til spisebord og tv lounge, herfra direkte udgang til huset terrasse gennem de store dobbelt sprossede døre.
Terrassen er der sol de meste af dagen og udsigt til områdets grønne arealer.

1 salen: fra entréen føre en trappe op til 1 salen med et mastersoveværelse, samt 2 mindre værelser. Badeværelse i samme smagfulde stand som i stue plan og med brus.

Til huset høre et depotrum i huset kælder samt to privat markeret parkeringspladser.

En rækkehus hvor man ikke får uventet renoveringsudgifter, sikkert beliggende, lave ejerudgifter, og rimeligt vedligehold frit.
Bo billigt - rejs mere

Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info...