Rapportér

Villa til salg, Brøndby, Vestre Gade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1183535
  • Villa
  • 154 m2
  • 606 m2
  • 4
  • 4.495.000 kroner

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

bondehus tæt på skoven

i idylliske omgivelser i landsbyen brøndbyøster, møder i dette charmerende og istandsatte bondehus i to længer med stråtag. boligen ligger cirka 200 meter fra skoven, og er tæt på skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og s-toget fra brøndbyøster station. i er blot få minutters spadseretur fra en lokal restaurant og cirka et kvarter i bil bringer jer til rådhuspladsen i københavn.

bondehuset er i halvandet plan og opført i år 1900. i 2005 blev hele huset gennemgribende renoveret - blandt andet er alle el- og vandinstallationer udskiftet, der er opført nye vægge og lagt asketrægulve. således fremstår alle 154 m2 særdeles indbydende og velindrettede med et dejligt lysindfald og en følelse af rummelighed, som man normalt ikke finder i huse af denne type.

i bydes indenfor i entréen, hvorfra der er adgang til det separate bryggers med vaskefaciliteter, og husets badeværelse med en bruseniche afskærmet af glasbyggesten. trappen fører op til førstesalen til den ene af de to hyggelige dagligstuer med brændeovn samt det første af to dejlige værelser.

tilbage i stueetagen finder i det andet værelse med en stor skabsvæg og hjemmets åbne opholdsmiljø. her ligger den anden stue ligeledes med brændeovn, i forlængelse af spisestuen og køkkenet. sidstnævnte gemmer desuden på loft til kip med hvidmalende loftbjælker med indbygget led-lys og et pragtfuldt lysindfald. det antracitgrå hth-køkken med detaljer og skuffer i birketræ skaber sammen med siemens-hvidevarer i stål en flot kontrast til husets mange hvide flader.

den lune årstid tilbringes i den ugenerede, vestvendte have, der giver jer en fliseterrasse på over 80 m2. i finder også en pavillon med stråtag, hvor der er opsat et lækkert spabad. til ejendommen hører endvidere to udhuse på cirka 20 m2 og en carport.

kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Brøndby kommune - klik her for mere info...