Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1392856
  • Villa
  • 159 m2
  • 5
  • 36 måneder
  • 1.10.2019
  • 22.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Flot hus i naturskønne omgivelser

På en god beliggenhed i udkanten af Virum udlejes villa i god stand med privat aflukket have. Villaen er beliggende nær skovområdet ved Frederiksdal samt i gåafstand til Furesøen med bademuligheder mv..

Villaen er karakteriseret ved et flot lysindfald ad adskillige ovenlysvinduer gennem husets rum samt en yderst privat have - afgrænset af støjisolerende hegn mod vejen.
Man ankommer til husets entre og brygger fra bagsiden af huset. Her er gode vaskefaciliteter, opbevaringsmuligheder mv. Videre adgang til to af huset soveværelser, begge i god størrelse med skabsplads. Praktisk beliggende overfor er det ene af huset to badeværelser med separat brus og gulvvarme.
Stort moderne køkken i god stand, der ligger i åben forbindelse med opholdsrum med rigeligt plads til både spiseafdeling og ophold. Videre adgang til isoleret udestue med udgangsdøre til terrassen, der i sommer halvåret ligger i fuld forlængelse af stuearealet.
Stort master bedroom med godt lysindfald og indbyggede skabe. Direkte adgang til badeværelse med separat brus og gulvvarme. Separat adgang fra haven og ekstra opbevaringsplads.
Om huset er anlagt to terrasser samt en carport med skur til haveredskaber. Haven er meget privat og aflukket fra både nysgerrige naboer samt trafik. Der er to private parkeringspladser ved husets indkørsel.

Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info...