Rapportér

Villa til leje, Rungsted Kyst, Klik her for at se vejnavnØstre Pennehavevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1193222
  • Villa
  • 255 m2
  • 6
  • 60 måneder
  • 28.000 Kroner

Skøn villa i Rungsted i gåafstand til alt - mulighed for erhverv

Villaen ligger naturskønt mindre end 1 km fra Rungsted havn, strand, stor skov som grænser op til Rungsted golfklub, skoler samt indkøbsmuligheder. Mindre end 2 km til det nærliggende Hørsholm som byder på masser af shopping, kulturelle muligheder og fritidsaktiviteter.

På en stille og lukket villavej i det idylliske Rungsted Kyst finder I denne lyse gennemførte villa fordelt på 365 etagemeter i 3 plan med egen skøn have.
Entré med plads til overtøjet og adgang til fint gæstetoilet. Hall med adgang til huset rum, 1. sal og kælder. 2 store lyse stuer med lyse plankegulve og pejseindsats. Skønt køkkenalrum med mindre spiseplads og alt i hårde hvidevarer plus mindre viktualierum. Derudover stort værelse som kan anvendes som soveværelse eller kontor. 1. plan er indrettet med stort opholdsrum og to rigtige gode og rummelige soveværelser. Fra det ene soveværelse er der udgang til skøn stor balkon. Stort badeværelse med gulvvarme og ydermere et gæstetoilet.

Stor 110 kvm kælder med 4 gode disponible rum, det ene indrettet med anretterkøkken. Stort vaskerum og endnu et badeværelse. Der er ligeledes separat adgang til kælderen.

Skøn villa med plads til hele familien - ydermere er der mulighed for at registrere liberalt erhverv på ejendommen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren

Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info...