Rapportér

Villa til leje, Kongens Lyngby, Klik her for at se vejnavnLyngby Rosenvænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1357971
  • Villa
  • 216 m2
  • 5
  • 15 måneder
  • 1.10.2019
  • 22.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Flot og nyistandsat hus på 270 etagemeter

Huset er beliggende centralt i Lyngby for enden af den aflukkede vej; Lyngby Rosenvænge. Det er en fordelagtig placering i forhold til indkøb, offentlig transport samt adgang til de lokale skoler. Huset er blevet gennemgribende renoveret indenfor de sidste 5 år og står i flot og moderne stand.

Huset er indrettet med en hall med plads til møblering, der giver videre adgang til både stueplan og 1. salen. Stueplanet byder på et aflangt stueforløb der ender ud i et flot åbent køkken med køkkenø. Køkkenet er udstyret med alle moderne hårde hvidevarer, heriblandt Quooker og vinkøleskab. I det åbne køkken alrum er god plads til en spisning, adgang til karnap, centralt placeret brændeovn samt udgang til en stor skøn terrasse mod aflukket have. Endvidere opholdsstue samt soveværelse med indbyggede skabe og dør til haven.
1. salen er indrettet med repos der giver adgang til to store værelser i hver sin ende. Begge værelser er karakteriseret ved skrå vægge og flere indretningsmuligheder.
Kælder med klinkegulv og separat indgang. Kælderen er indrettet med stort vaskerum, et disponibelt rum med god opbevaringsplads og adgang til krybekælder. Der forefindes to badeværelser i huset; ét i kælder md separat brus og kar og ét i stueplan med separat brus.

Udlejes for en tidsbegrænset periode max. 15 måneder. Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info...