Rapportér

Villa til salg, Roskilde, Lundemarken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1368690
  • Villa
  • 154 m2
  • 977 m2
  • 5
  • 5.995.000 kroner
  • 300.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

154 m2 villa til salg i 4000 Roskilde

Unikt fredeligt beliggende nyere 154 m2 stor, pæn Eurodan-villa i attraktive skønne Himmelev meget tæt på dejlig natur, strand, indkøb, daginstitutioner, sfo, skole, gymnasium og fritid - alt i gåafstand via trygge veje og stisystemer.

Ejendommen er beliggende på stor 977 m2 dejlig grund med indkørsel af egen lille vej og omkranset af træer og lille skov, og med grønne fællesarealer som nærmeste nabo. Her indbydes til leg og boldspi,l og der kan om vinteren kælkes på den store bakke. Den afskærmede, idylliske beliggenhed gør at have, sol, grillaftener og fuglefløjt kan nydes i fulde åndedrag bl.a. fra de to dejlige solterrasser.

Boligen byder på et meget veludnyttet og rummeligt boligareal på 154 kvm med fire store gode værelser med fin skabsplads, stor stue og stor dejligt køkkenalrum, stort bryggers og en planløsning, som passer perfekt til familier eller par i alle aldre. Der er desuden en dejlig, overskuelig og usædvanligt nem, fredelig have med god plads til hygge, leg og boldspil. Der kan åbnes op for en vid dejlig udsigt mod grønt område ved fældning af et par træer. Endvidere carport med stort udhus.

Et dejligt hjem for alle der søger en unik, ugenert beliggenhed i skønne og fredelige omgivelser i et eftertragtet villakvarter med familier og seniorer i alle aldre og med alle hverdagens fornødenheder indenfor kort rækkevidde.

Ejendommen indeholder:
Entré. Børneafdeling med 2 gode værelser samt badeværelse med brus og hvide skabselementer. Forældreafdeling indeholdende soveværelse, walk-through closet og direkte adgang til pænt, stort og lyst badeværelse med brus. Meget rummeligt og dejligt køkken-alrum med klinkegulv og lysindfald fra begge sider samt udgang til terrasse. Stor, lys stue, karnap og udgang til terrasse. Yderligere et værelse/kontor. Stort bryggers med masser af bord- og skabsplads. Der er hvide HTH elementer i køkken, bryggers og badeværelser. Alle hårde hvidevarer er af mærket Siemens. I rum med pæne, lyse tæpper kan der nemt lægges trægulve hvis dette ønskes. Nyt fjernvarmeanlæg er etableret i 2018.

Beliggenhed:
Roligt beliggende ejendom, på landet i byen, omkranset af træer og skønne naturområder og samtidig tæt på alt, hvad der er brug for i det daglige. I gåafstand af trygge veje og stisystemer kommer man let til vuggestue/børnehave, skole, sfo, ungdomsklub, kirke, Himmelev Center med fitness, pizzaria, cykelhandler og stort Menu supermarked med bl.a. slagter, bager, delikatesse, fiske- og blomsterafdeling. Desuden blot ca. 4 minutter til Netto på gåben og bus til Roskilde Station. Himmelev Skov og Veddelev med mulighed for gå-, løbe- og cykelture, badning og sejlads i gåafstand, og kun ca. 3 km til Roskilde bymidte, motorvejsafkørsel og togstation (Trekroner eller Roskilde), hvor København nås på ca. 20 min.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...